Kysymys

Samsung galaxy ja Elisa viihde

 • 16 kesäkuu 2015
 • 13 kommenttia
 • 1528 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Mikä kumma siinä on kun ei saa mitään näkyviin Samsung Galaxyssa Elisa viihteen taletuksia. VCL on vai onko se VLC. Vaan ei näy. Käskee asentaan. Asennettu on. Vaatii javascriptiä. Mistä mä sen otan? Java sanoo ei tueta. Ja justiinsa sen takia ostin että voi reissussa katsoa taleltuksia ja hyvin näki ennen. Nyt tulee tommosia ilmoituksia. On kuin olisi heittänyt rahat hukkaan!! Justiin olin lähdössä reissaan vaan eipä pysty katselemaan näköjään.

13 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elisa.viihde&hl=fi
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
On jo. Mitään ei tapahdu. Kunklikkaa toistoa näkyy mustaa vain. Ja tämän kautta päätyy ikäänkuin uudelle systeemille. Vanhalla kysytään salasanaa ja käsketään klikata oliko se "katso jne" sen jälkeen tökkää. Käsketään asentaa. On jo. Mitä hemmetin humpuukia tää on?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Pitäisikö kenties olla WiFi päällä?? Teki mitä teki sitä ei saa päälle!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Ilmoittaa joka kerta Asennus "Tallenteiden katseluun tarvitse VideoLan Client (VLC) mediasoittimen selainlaajennuksen. Selaimessa tule eolla javascript-tuki päällä". Jassoo. Ei onnaa.


 • Älä mitään VLC:tä lataile, vaan sieltä Play-kaupasta lataat Elisa Viihde -sovelluksen ja asennat sen, kirjaudut sisään ja alat katselemaan. Toimii sekä mobiilidatalla, että WiFi:llä. Tätä tuo käyttäjä day1 jo aiemmin vihjailikin.

  Tabletilla EI siis mennä minnekään www.elisaviihde.fi sivulle seikkailemaan, vaan ladataan erillinen Viihteelle tarkoitettu sovellus.
 • Käyttäjätaso 4
  Kunniamerkki
  Mitään ei näy. Mustaa vaan. Alhaalla erilaisia kellonaikoja jotka eivät liiku eteenpäin. On erilaisia 5 sek 30 se 5 min jne. Kuva vaan puuttuu.
  Kunniamerkki +3
 • käytätkö nyt tuota Viihteen omaa sovellusta? Pääsetkö sillä käsiksi tallennekansioihisi kuitenkin?
 • Käyttäjätaso 4
  Kunniamerkki
  Hoidin asian Elisassa! Kone tökkii pahasti ja liikaa ohjelmia jne ja suljettu väärin.
  wesson kirjoitti:
  Hoidin asian Elisassa! Kone tökkii pahasti ja liikaa ohjelmia jne ja suljettu väärin.

  Tuosta varovasti tulkitsen, että sait homman vihdoin kuntoon ja tallenteiden katsominen onnistuu nyt ?
  Jostain syystä tämä uusin päivitys pätkii ja jähmettää videokuvan sekä ääniraita hyppää useita minuutteja taaksepäin. Olen yrittänyt asentaa uudelleen eikä auta. Note2 3G ja auemmalla Elisa Viihde sovellusversiolla toimi hyvin.
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
 • ikävä kuulla! Mikäs versio sinulla on Androidista?
 • 4.4.2. eli uusin minkä Note2 saa. Aiempi elisa viihde sovellus toimi kivasti, mutta tämä uusi yrittää aina optimoida kuvaa paremmaksi ja siksi tuntuu, että pitäisi olla nopeampi netti. Kaikki vaan kehittyy ja ei olisi kannattanut päivittää minun vielä.
  Moikka taas,

  nyt helpotti kummasti. Latausnopeus oli jotain 1.3M luokkaa ja kun suljin käynnissä olevia ohjelmia, niin nopeus nousi 3M päälle ja sain katsottua pidempään ilman pätkimistä. Kuitenkin vielä sama ongelma, mutta kaikille muillekin vinkki, että menkää sovellusten hallintaan ja sulkekaa turhia ohjelmia, kun katsotte Viihdettä. Kaistaa vie mm. watsapp, facebook ja facebookin messenger. Uudempi versio viihteestä ilmeisesti tarvitsee enemmän dataa?

  ja ei - en käynyt kirjoittamassa huonoa arvostelua minnekään vaan täällä palstalla vain.

  Tekniikka on ihmeellistä. Ilmoitan jos ongelmia ilmenee.

  Osallistu keskusteluun