Kysymys

Samsung Galaxy Tab 2 + Wlan yhteys katkeilee!

  • 29 joulukuu 2013
  • 12 kommenttia
  • 3037 katselukerrat

Moro!

Hankin tänään Samsung Galaxy Tab 2-masiinan ja oitis sen asennettua ja liitettyäni langattomaan verkkoon Elisa Viihde modeemilla niin nettiyhteys alkoi pätkimään. Katkee siis noin 5-10 minuutin välein, on pari minuuttia toimimatta ja alkaa jälleen automaattisesti toimimaan kunnes taas kaatuu. Ilmeisesti jotain kaistaongelmia? Modeemina tuommonen valkoinen töttörömalli. Miten saan siis toimimaan moitteetta tuon wlanin? Muutoin en ole wlania tässä asunnossa käyttänyt, kaksi konetta on modeemiin kytketty piuhojen avulla. ***** tilanne kun nimenomaan tämän tabletin "sohvakäyttöön" lukemista jne varten hommasin eikä netti skulaa enää millään koneella.

12 kommenttia

Täällä oli juuri samasta asiasta keskustelua:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Yleinen-keskustelu/Android-laite-kaataa-Elisaviihteen-modeemin/m-p/330719#M31470
Käyttäjätaso 2
Ilmeisesti kyse kaapelimodemista? Elisan ADSL-modemin ja Tab 2:n kanssa mulla ei ole ollut ongelmia.
Juu, kaapelimodeemi juuri. Jäi laittamatta. 
Käyttäjätaso 6
Jos se oli tuo C5200N kaapelimodeemi, niin tuossa voitaisiin testata C2300 mallilla. Kyseistä mallia on tosin hankalempi hallita tällä hetkellä, kunnes siihen tulee ohjelmistopäivitys ensivuonna.
Eli voinko mennä asian tiimoilta elisan putiikkiin hakemaan/tilaamaan tommosen uuden mallisen modeemin? Tämä nykyinen on tosiaan ajalta kun elisa viihde tuli myyntiin vuosia sitten. Jos oikein muistan niin joskus liikkeestä tällästä vaihtohommaa ehdotettiinki mutta se sitten jäi koska tämä vanha modeemi toiminut moitteetta muutoin paitsi nyt tämän tabletin hankittua.
Modeemina siis tosiaan tuo C5200.
Käyttäjätaso 6
Myymälässä laitteita todennäköisesti ei ole, jos lisäät asiakasnumeron profiilisi, niin pystyn tilaamaan tuon laitteen sinulle postiin.
Lisätty. Kiitos! 
Moi,

Auttoiko tämä uudempi boksi jotakin tähän ongelmaan? Meillä tuli yksi uusi Android puhelin lisää ja verkon katkeilu on entistä tiuhempaa...

Jos tuo uudenmallinen boksi auttaa niin saisinko minäkin sellaisen? Tahtoo mennä päre kun leffojen yms. katselu pätkii minuuteiksi kun tenavat chattailevat jne. 

t. Timo
Olin juuri tulossa kyselemäänkin aiheesta sillä ainakaan toistaiseksi ei ole uutta modeemia vielä kuulunut. Mikähän sen tilanne mahtaa olla? En ole siispä vielä päässyt uutta modeemia kokeilemaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Vastattu torremolinokselle yksityisviestillä koskien modeemin toimitusta.
Ensimmäisen päivän kokemuksien jälkeen homma on toiminut mainiosti! Uusi modeemi lähti skulaan samantein ja wlan tabletilla ei ole aiheuttanut ainuttakaan pätkäisyä yhteyksissä. Hyvä! Kiitos.

Osallistu keskusteluun