Kysymys

Samsung Galaxy Tab 3, Viihteen tallenteet alkavat nykiä muutaman minuutin kuluttua

  • 14 elokuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 22495 katselukerrat

Löysin yhden hitin Tab 2 käyttäjältä jolla tökki kuva. Samaa tekee Tab 3 täällä. Ensin alkaa kuvan nykiminen 1-5 minuutin kohdalla ja viimeistään 10 min kohdalla kuva/ääni on epäsynkassa useita sekunteja. Täsää kohtaa kuvan nykimen on lähinnä luokkaa "stillkuvia videosta". Onko samaa tai jopa parannusta tiedossa. Viihde Openia en ole vielä kokeillut kun odottaisin natiivin sovelluksen pystyvän hommaan. Ääni ei pätki. Streamin pausettaminen ei lopeta tökkimistä vaan jatkuu heti jatkaessa. Videon stoppaaminen auttaa, kunnes 1-5 min täynnä ja taas mennään. Vaikuttaa sovellusvialta. Apuja?

5 kommenttia

Olenko vikoineni ainoa? Toimiiko kaikilla Galaxy Tab 3/Elisa Viihde app käyttäjillä normaalisti?
Käyttäjätaso 6
Testailin tab 2:lla ja Huawein tabletilla toimivuutta. Samsungilla kuva "pätki" ihan selvästi, mutta Huaweilla ei lainkaan. Liekkö laitteen raudasta kiinni sitten. Huawein näyttö toki useamman tuuman pienempi

Molemmilla jaksot pyörivät loppuun saakka ilman muita eroja. Ääni pysyi myöskin synkassa tabin kanssa vaikka tuota pätkintää oli. Pätkiminen nyt tässä tapauksessa on semmosta pientä nykimistä.

.
Kiitos testailusta. Ongelmani tosiaan on pahanevaa laatua. Alussa kuvassa voi maksimissaan havaita ehkä matalaa ruudunpäivitystä, mutta minuuttien kuluessa se pahanee niin että lopuksi kuvaruudulle tulee still kuvia sekunnin parin välein ja ääni laukkaa tässä kohtaa jo pitkällä tulevaisuudessa.

Haluaisin sanoa että tuossa alkukesästä näin ei tapahtunut (sama Tab3), mutta en voi ihan vahvistaa kun en katsonut kuin jotkin uutiset testimielessä. Toisaalta, nyt tuo nykiminen/hyytyminen alkaa jossain 1-5 min kohdalla ja uutiset kuitenkin kestävät sen 10 minuuttia niin siksi uskoisin tämän käytöksen tulleen vasta tässä kesän lopulla. En ole huomannut että Tabin Android tai Viihde-app olisi päivittynyt. Tytär on kyllä asennellut pelejä josko ne olisivat tuoneet mukanaan jonkin tökkivän mokkulan. Varsinkin kun muilla ei näytä olevan vastaavaa.
Hmm.. otin kamerallani videon tabletista tänään klo 18:45 aikoihin ja tökkiminen alkoi lähes heti. Huomasin videoklipin olevan turhan ison ja ajattelin tehdä pienemmällä resoluutiolla uuden illemmalla. Nyt kun laitoin Emmerdalen taas valumaan niin mitä ihmettä? Ei ole tökkinyt ensimmäiseen mainoskatkoon saakka eli rullannut lähes 15mins ilman tökkimisen tökkimistä. Mikäs tekijä tässä nyt vaikuttaakaan? Ongelma on siis ajoittainen luonteeltaan. Ainoa ero nyt ja aiemmin että vaimo katsoo Pacella tallennusta samaan aikaan kun minä testaan Tab3sta.

Tässä vielä tuo yli-iso klippi jotta ymmärrätte mitä tarkoitan: http://www.railers.fi/nalle/elisa/P1020484.MOV

[edit] no alkoihan tämä iltatestikin tökkimää HETI kun koskin Tab3:n näyttöön ja Viihde App toi kontrollit esiin. Kyllä tämä nyt jotenkin Appin ja Tab3:n väliseltä välirikolta tuntuu. Mutta tosiaan veti 20min häiriöttömän legin eli toivoa on
Laittelin nyt tuon OpenViihteen ja valitsin MXPlayerin. Tulee niin hienosti pätkimättä että on luovuttava Elisa Viihde appista tällä erää.

Osallistu keskusteluun