Kysymys

Saunalahden laajakaista ja Elisa Viihde

  • 4 heinäkuu 2013
  • 2 kommenttia
  • 1730 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 8 kommenttia
Oma Elisa "palvelulta" kuten asain laita (tänäänkin) myös Oma Saunalahti "palvelussa" on, EI PYSTY MAKSAMAAN LASKUJA. Ohjelma kaatuu aina kun asiaa yrittää.

Onko tämä tietoista vedättämistä että saadaan netottua ylimääräristä myöshästymisimoituksissa? Kaikilla ihmisillä ei ole aina mahdollisuutta viettää koko aikaansa netissä ja yrittää maksaa laskujaa kymmeniä kertoja päivässä siinä onnistumatta.

Kolme päivää yrittänyt maksaa, asiakaspalveluun soiteltu - eikä asia ole selvinnyt.

Asiasta ei voi syyttää pankkiakaan kuten on yritetty, koska muiden laskujen maksaminen toimii kyllä TÄYSIN MOITTEETTA.

Sama vika toistuu n. joka toisen maksujakson yhteydessä, siis joka toinen kuukausi keskimäärin.

Ja tiedän ettei vika ole ainoastaan itseäni koskeva tai vain minun käyttämäni pankin kanssa ilmenevä, monilla sama juttu ja juuri Elisan alaisten palvelujen kanssa.

Ainoastaan hemmetisti vaivaa ja lisää rahanmenoa yrittäessä selvittää asiaa ja tunnolliseti huolehtia laskuistaan.

Että : Kiitos jälleen, Elisa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Todella harmillista että sinulla on ollut näin paljon ongelmia OmaSaunalahti ja OmaElisa -palvelujen laskujen maksamisen kanssa. Palveluissa ei ole tällä hetkellä laajempaa yleistä vikaa tiedossa, mutta mikäli sivustojen laskujen maksu ei onnistu useammalla eri selaimella / tietokoneella kokeiltuna, voi asiakaspalvelun kautta jättää palvelusta häiriöilmoituksen selvitettäväksi.

Mikäli OmaElisa tai OmaSaunalahden laskujen maksu ei onnistu, voit maksaa laskut tietenkin myös normaalisti kuten muutkin laskut esimerkiksi omasta verkkopankistasi. Mikäli et pääse katsomaan laskujen tietoja OmaElisa ja OmaSaunalahti -palvelusta eikä sinulla ole laskujen tietoja, ne saa myös pyydettäessä asiakaspalvelusta.
Käyttäjätaso 1
Kyllähän se laskutustietojen perille meno pitäisi kuulua laskuttajan vastuulle, eikä asiakkaan maksullisesti aneltavaksi, kuten Elisa asian hoitaa.

Kyllä noita ongelmia aika monella varmaan on, kun niistä muutkin  valittavat eri muodoissaan, eivätkä todellakaan kaikki tänne palstalle eksy...