Vastattu

Silverlight-asennus


  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Alkoi hyvin tämä ElisaViihteen käyttö. Sain tänään tunnukset (digi-boxi tulee ensi viikolla) ja aloin kokeilla läppärillä ja pöytäkoneella ohjelmia ja selailla esillä olevaa tarjontaa. No, heti pyydettiin Silverlightin asennusta; oon nyt 3-4 kertaa asentanut ko ohjelman mutta ei toimi... Onneksi on kokeilukuukausi ja voin purkaa sopimuksen, mikäli en ole tyytyväinen.... Oisko kellään vinkkiä. Kyseessä windows 8 alustat
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi danitz0r 8 huhtikuu 2016, 15:22

Silverlight ei toimi google chromen kanssa. Suosittelen käyttämään Mozilla Firefoxia.

Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Millä selaimella kokeilit?
Chrome
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +2
Silverlight ei toimi google chromen kanssa. Suosittelen käyttämään Mozilla Firefoxia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
danitz0r kirjoitti:

Silverlight ei toimi google chromen kanssa. Suosittelen käyttämään Mozilla Firefoxia.FF:ssäkin pitää olla muistaakseni 32-bittinen versio. IE:llä (ei Edgellä) pitäisi myös toimia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Milloin chromella alkaa näkymään myös ohjelmakirjastojen sisältö?
Arska kirjoitti:

danitz0r kirjoitti:

Silverlight ei toimi google chromen kanssa. Suosittelen käyttämään Mozilla Firefoxia.FF:ssäkin pitää olla muistaakseni 32-bittinen versio. IE:llä (ei Edgellä) pitäisi myös toimia.Mites kun koko viihde ei toimi IE.llä??
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siis eikö sulla aukea lainkaan osoite elisaviihde.fi IE:llä vai millainen ongelma kyseessä? Mulla on tässä koneella ainakin sen verran vanha IE, että tällä ei aukea vaan ruudulle tulee päivityskehotus. Tuleeko sullekin tämä? Siinä tapauksessa IE tulee päivittää uudempaan versioon. Vai millainen tuo sun kokema ongelma tarkemmin on? :)

Chromen osalta ei ole tällä hetkellä uutta tietoa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sekä elisaviihde.fi että tallenteiden katselu toimii hyvin Chromella, joka ei edes tarvii silverlightia, ja IE 11.0.9600.18349.
Käyttis W7 pro.

Osallistu keskusteluun