Kysymys

Stream read error

 • 30 syyskuu 2014
 • 4 kommenttia
 • 1596 katselukerrat

 • Uusi keskustelija
 • 1 kommentti
Iptv kanavat eivät ole muuton jälkeen näkyneet (en tiedä häirityseekö talonyhtiön liittymä?). Kokolailla kaikkea täältä lukemaani olen kokeillut samoilla tuloksilla. On resetoitu, palauteltu tehdasasetuksia, kokeiltu suoraan noususta, ostettu uusia piuhoja. Kivana pikku lisänä ilmeisesti vuokraamon leffatkaan eivät toimi kyseisen vian kanssa. Oli 3-vuotiaalle kiva selittää miksei se vuokrattu Rio 2 nyt sitten näykkään... Asiakaspalveluun en jaksa soittaa enään kun tilapäinen ruuhka on jatkunut kohta kuukauden. Olisi kiva saada palvelusta edes jotain irti. Jatkotilausta en todellakaan edes harkitse...

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Soittelinkin asiasta ja asia hoidossa nyt paraikaa.
 • Vahvistus asennustilauksen vastaanottamisesta tulikin tekstarilla, mutta sen jälkeen ei ole mitään tapahtunut.... Samat ongelmat edelleen. Ilmeisesti asialle ei siis mitään ole tehty?
  Heissan. Elisa viihteestämme katoaa tasaisin väliajoin lisäkanavat Ja ruutuun tulee teksti stream read error. Olen käynnistänyt boxia ja reititintä uudelleen, hakenut kanavia ja palauttanut tehdas-asetuksia. Tilaamiamme lisäkanavia emme ole voineet katsoa kuin pari päivää kuukaudessa. Nyt hain jälleen kanavat uudelleen, eikä digiboxi edes löydä lisäkanavia. Elisa viihde toimii normaalisti. Mikä neuvoksi?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Lisää tietoihisi asiakasnumero niin voimme selvittää tarkemmin ongelmaa. Yleensä kyseisen ongelman tekee joko laajakaistamodeemi tai itse yhteys, mutta nämä pitäisi tarkistaa. Jos laitat viestillä yhteystietosi tai jotain tarkempaa infoa että pääsemme tarkistamaan asian. Jos käytössä jotain muita lisälaitteita modeemin ja digiboksin välissä, voivat nekin tehdä kyseisen tilanteen. Ongelma tällöin poistuu vain vaihtamalla lisälaitteet tai ottamalla ne pois käytöstä.