swedish kanavat

  • 6 April 2017
  • 6 kommenttia
  • 2530 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Vaikka kuinka tihrustan en vaan keksi mitä ero aon Swedish kanavlla ja Swedish extralla. Samat kanavat noissa näkyy olevan. Extra vaan himpun verran kalliimpi. Voisko joku selittää tyhmälle tai onko mulla huono näkö.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minä löysin seuraavan tiedon:

Swedish-pakettiin kuuluvat kanavat:

SVT1, SVT1 HD, SVT2, SVT2 HD, TV4, TV4 HD, Barnkanalen ja Barnkanalen HD.Swedish Extra -pakettiin kuuluvat kanavat:

Boomerang, TV3, TV6, Kunskapskanalen, Kanal 10, NRK1 HD ja DR1 HD.Pitääpä pistää viestii että tarkistelevat tuon https://elisa.fi/viihde/sisallot/ sivun 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Minä kyllä löysin swedishpakettiin kuuluvan myös tv6. Koska ei saa selkoo mitä nää lopulta sisältää en viitti tilatakaan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kuinka ollakaan. Swedishkanavat katosivat sen siliän tien ja tilalla on sama vanha Sveapaketti. On niin hintava että antaa olla.
Käyttäjätaso 3
https://elisa.fi/kanavamuutoksetMinulla on Svea-paketti – mikä muuttuu?Svea-pakettisi päivittyy automaattisesti kevään aikana Swedish ja Swedish -extra -tilauksiksi. Näet siis myös jatkossa samojen kiinnostavien kanavien ohjelmia. Lisäksi saat neljä täysin uutta kanavaa.Uusien kanavien lisäksi muutos näkyy sinulle siten, että laskullasi näkyy jatkossa kaksi erillistä kanavapakettia. Swedish-paketin hinta on 6,20 euroa/kk ja Swedish Extra -paketin hinta 6,80 euroa/kk. Yhteensä hinta on siis 13 euroa/kk (poistuvan Svea-paketin hinta on 12,95 euroa/kk). Halutessasi voit tilata myös vain toisen paketeista. Tällöin sinun tulee perua toisen kanavapaketin tilaus erikseen. Elisa Viihde -asiakkaana saat peruttua tilauksen kirjautumalla Elisa Viihteen sivuille osoitteessa elisaviihde.fi ja menemällä Maksukanavat-sivulle. Jos olet Elisa Kaapeli-TV -asiakas, voit perua tilauksen OmaElisassa (Pirkanmaalla TTV:n verkkokaupassa). Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluumme.
Käyttäjätaso 3
Onko jo tarkempaa tietoa, koska tuo Swedish-paketti tulee myyntiin myös Elisa viihde -asiakkaille?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Ei ole tarkkaa tietoa, kevään aikana tulossa.