Tallennuksen toisto tökkii

  • 26 lokakuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 236 katselukerrat

Asun talvet Thaimaassa ja minulla kodissani valokuituyhteys, joka heikoimmillaankin on yli 20 Mt. Elisan tallenteita katsoessa toisto tökkii pahemman kerran. Huomioin paussittaessani ohjelman toistoa, ei nettiaplikaatio lataa tallennetta puskuriin. Näin en voi "ladata" tallennetta tietokoneelleni sujuvaa toistoa varten. Keksiikö joku keinon, millä voin katsella tallenteeni ilman kiusallia pätkäyksiä?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuleeko tuo pätkintä täällä Suomessa ollessa vai siellä Thaimaassa?
Suomessa toimii hyvin..
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Katsotko siis tallenteita ihan tietokoneella elisaviihde.fi kautta vai? Oletko kokeillut toisilla selaimilla että ilmeneekö samaa pätkintää? Katseletko siellä Thaimaassa ollessasi esim. YouTubesta tai Yle Areenasta tai muusta vastaavasta palvelusta videoita että toimiiko ne ok vai ilmeneekö samaa pätkimistä? Tuon nettinopeuden kyllä pitäisi riittää hyvin tallenteiden katseluun.
Lataus pätkii myös täällä. Ja ihan Suomessa asun ja käytän. Selaimen kautta siis tallennetta katson ja jossain kohtaa tallennetta ei lataa tiedostoa ja siitä syntyy pätkiminen. Nettiyhteydessä ei mitään ongelmaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Millaista nopeutta sä saat jos oot speedtestillä mittaillut? Esiintyykö samaa jos kokeilet eri selaimilla? Ootko havainnut pätkimistä muissa videoiden katselupalveluissa? 🙂 Netin nopeus yleisimmin on se syypää katselun pätkimiseen.

Osallistu keskusteluun