Kysymys

Tallenteet jumiutuivat (DHCP-ongelma) ja lopulta boksi jumissa

  • 29 maaliskuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 2105 katselukerrat

  • Satunnainen osallistuja
  • 19 kommenttia
Moi!

Viimeisimmän Valkoisen boksin päivityksen jälkeen pari viikkoa sitten on alkanut meillä ilmaantua ongelmia. Boksi ilmoittaa suurinpiirtein, että " Virhe DHCP-varmennuksessa" tai vastaavaa. En nyt muista tarkkaan viestiä, koska enää en pääse edes sitä näkemään. Nyt boksi on lopulta niin jumissa, ettei se enää edes lähde käyntiin siten, että televisiota ylipäätään pääsisi näkemään. Useamman kerran olen yrittänyt ja yleensä se näyttää yhden kerran tiimalasia ja siihen jäi. Kerran se meni TV-kuvaan saakka, mutta ilmoitti "Provisioning failed".

Mihinkään en ole koskenut, modeemin asetuksiin en ole edes päässyt (kysyy salasanaa, joka minulla pitäisi olla tiedossa?) ja muutenkin setup kotona samanlainen kuin ennen ongelmien alkamista. Muutoin netti toimii loistavasti. Kotikoneelta wlanin välityksellä tämäkin viesti lähtee.

Vdsl modeemi resetoitu. Viihdeboksikin palautettu tehdasasetuksiin ja tekisin sen varmaan nytkin, jos sinne vain pääsisi.

Kohta menee verkon painoksi.

-K-

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Käynnistyykö digiboksi, jos irrotat ethernetkaapelin ennen virtojen kytkemistä?
Ja päivitystä tilanteeseen.

En tajua miksi, mutta hetken "maattuaan" se nyt toimii toistaiseksi taas. Hain masinan kehotuksesta uudelleen kanavat ja kokeilin tallennetta menestyksekkäästi. Epäilisin, että tilanne on taas hetken OK, kunnes tuo DHCP-ongelma uusiutuu. Ratkaisua tai ehdotusta sen korjaamiseksi mikäli niin käy?

-K-
Käyttäjätaso 2
Olisikohan kyse kuitenkin HDCP-virheestä? Onko digiboksi kytketty suoraan HDMI-kaapelilla televisioon? Jos ei, niin kokeile suoraan kytkemällä tai toisella kaapelilla.
HDCP hyvinkin. MUTTA! Kokeilin pleikan HDMI-kaapelia ja heti alkoi toimia!! Loistavaa! Suuri kiitos vinkistä, tarupi!!

-K-

Osallistu keskusteluun