Kysymys

Tallenteet katoavat?

  • 27 maaliskuu 2011
  • 5 kommenttia
  • 522 katselukerrat

:-[Mikähän on ongelma kun ei tallenna ohjelmia ...yritin tänään tallentaa paria ohjelmaa AVA;lta mutta ei onnistunut (olin ohjelmoinut ne aiemmin tallennettaviksi)

helinä

5 kommenttia

Täällä sama ongelma. Koitettiin tallentaa Avalta ohjelma tänään, mutta vaikka näkyy kyllä vihreänä nettisivun ohjelmakartassa, se ei löydy tallenteista sen paremmin boksin kautta kuin netistäkään.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Levyrikon vuoksi 19.1. - 27.3. väliseltä ajalta on tällä hetkellä tallenteita saavuttamattomissa. Korjaustoimet ovat käynnissä ja toivottavasti saamme palautettua vian piirissä olevat tallenteet varmuuskopioista. Tiedotamme aiheesta lisää tähän viestiketjuun mahdollisimman pian.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Ongelma korjattu. Toimiiko / löytyykö nyt kaikki kadoksissa olleet?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Hyvä homma.

Siirtotoiminto näyttää tosiaan hajonneen. Kiitos ilmoituksesta, korjataan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

PS. Huomasin tallennetta testatessani toisen ongelman , joka ei liity ko. tallenteeseen vaan kaikkiin. Siis kun katsot tallennetta webin kautta ja lopetat , niin ruudulle aukeaa sivu , jossa on seur. nappulat "katso", "poista" ja "siirrä tämä tallenne kansioon". "Katso" ja "poista" napit toimivat , mutta "siirrä tämä tallenne kansioon" napista ei tapahdu mitään. On kyllä toiminut aiemmin. Tallenteiden pääsivulla kaikki napit toimivat myös siirto.


Tämä korjattu.

Osallistu keskusteluun