Kysymys

Tallenteet pätkivät

  • 13 lokakuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 481 katselukerrat

Otin eilen käyttöön Elisa Viihde ADSL -boksin ja ensimmäinen ilta meni vielä hymyssä suin.

Nyt seuraavana päivänä aloitin katsomaan tallenteita ja ongelmat alkoivat. Nimittäin jok'ikinen tallenne nykii ja etenee hidastettuna eikä ääntä kuulu. Onko yhteydessäni kenties jotain vikaa vai voiko tämä johtua jostain muusta syystä. Olen tehnyt läppärilläni nopeustestin ja se antaa noin 13-14M nopeuden langattomaan nettiini. Voiko datasähkön käyttö hidastaa yhteyttä vai mistä tallenteiden nykiminen johtuu?

4 kommenttia

Datasähkö voi hidastaa, mutta monilla on kokemusta hidastumisesta vaikka kaikki pitäisi olla kunnossa "omassa päädyssä". Myös minulla.

Vastaavanlainen kaikkien tallenteiden hidastumisongelma poistui meikäläisellä ottamalla datasähköpalikat pois seinästä ja tyrkkäämällä takaisin.
Noihin datasähkö sovittimiin voi vaikuttaa näköjään ihan mikä vain.
Itse hiukan siirtelin laitteitani ja yllättäen alkoi yhteydet pätkimään
noiden datasähkö laitteiden yli. Vika korjaantui kun siirsin ihan eri laitteen
muutaja mötikän toiseen pistorasiaan. Outoa mutta totta.
Käyttäjätaso 3
Meidän taloudessa on semmoinen ominaisuus, että jos datasähkötöpseli on kytketty jatkojohtoon niin ohjelmat pätkii. Nyt kun molemmat on suoraan seinässä olevassa pistorasiassa niin kaikki toimii todella loistavasti  😉

Meidän taloudessa on semmoinen ominaisuus, että jos datasähkötöpseli on kytketty jatkojohtoon niin ohjelmat pätkii. Nyt kun molemmat on suoraan seinässä olevassa pistorasiassa niin kaikki toimii todella loistavasti  ;D

Ainakin näkemissäni laitteissa ohjeistetaan, ettei jatkojohtoa käytettäisi. Eli ei kovin yllättävä ominaisuus  😉

Osallistu keskusteluun