Vastattu

tallenteiden poisto

  • 7 October 2016
  • 4 kommenttia
  • 1705 katselukerrat

Moi! Elisaviihteessäni on tallenteita 1170kpl. Pääasiassa elokuvia. Miten saan helposti poistettua niitä paljon kerralla?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi mikalin 7 October 2016, 21:38

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Elisaviihde.fi ja haet vaikka poistettavan sarjan vast. nimellä ja valitse kaikki-->poista. Vai eikö tuokaan ole riittävän nopea?
Näin rautalangasta vääntäen: kuten jo mainitsin niin siellä on tallennuksia yli 1000kpl ja niistä tallenteista on 90% erinimisiä elokuvia EI SARJOJA. Kysymys kuuluu täytyykö minun poistaa niitä sieltä yksi kerrallaan eli valitsemalla kyseinen elokuva ja sen jälkeen valitsemalla poista vai onko tähän olemassa jokin helpompi ratkaisu millä saisi vaikka koko sivun poistettua kerralla tai kaikki tallenteet kerralla. Yksi kerrallaan kun niitä lähtee poistamaan niin siinä menee useampi tunti. Itse en ainakaan löytänyt sieltä muuta tapaa poistaa yksittäisiä elokuvia on sen verran epälooginen koko systeemi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15
Onhan siellä tallennesivulla se valitse kaikki valinta jolloin lähtee 50 kerralla, jos kaikki on kerran tarkoitus poistaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23
Aika usein elokuvan nimessä on ohjelmatiedoissa sana "elokuva", jota voisi kokeilla käyttää hakukriteerinä tuolla www.elisaviihde.fi haussa.