Tallenteiden tekstitys ei toimi

  • 30 October 2015
  • 5 kommenttia
  • 1641 katselukerrat

Nyt menee hermot tuon Elisa Viihteen kans! Miks tallenteiden tekstitykset ei toimi?? Oon kokeillu Firefoxilla ja IE:lla ja molemmissa sama ongelma! Tallenteet on ainoa minkä takia tykkään Viihteestä, mutta sekin ilo on menny! Ja minkä takia ohjelma alkaa lopusta ja kun yritän kelata niin hyppää vaan takaisin loppuun??? Voisitteko vastata?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Hei
  • ? ja tervetuloa Palstalle!

    Toimiiko tekstitys tallenteissa noin niinkuin muuten? Esimerkiksi silloin kun katsot suoraan digiboxilta? Onko kyseessä jotkut tietyt tallenteet vai puuttuvatko ne järjestelmällisesti kaikilta? Vai rajautuuko ongelma jonkin tietyn kanavan tallenteisiin?
  • Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +5
    En ole aikoihin saanut Ylen tekstityksiä näkymään selaimen kautta eikä kelauksetkaan ole vuosiin toimineet. Käytän eViihdettä tai MediaManageria.

    Kodi'llakaan en nyt saanut toimimaan.  :(

    "Elisa Viihde vapauttaa sinut nauttimaan viihteestä silloin kun sinulle parhaiten sopii. Katso telkkarista, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella, miten vain haluat. Elisa Viihteessä tallenteet ja monipuolinen viihdetarjonta elokuvista urheiluun ovat kaikki fiksusti yhdessä."
    Boxilla tekstitykset toimii sekä iPadilla sovelluksen kautta. Mulla on läppärillä Windows 10, mutta tallenteiden kans oli ongelmia myös muilla Windows versioilla. Tekstit puuttuu kaikista ohjelmista, vaikkakin välillä ne näkyy, mutta suurimmaks osaks ei.

    Voiko myös kotimaisiin tallennettuihin ohjelmiin saada suomenkielisen tekstityksen näkyviin? Tarvetta olisi koska huono äänitys ja näyttelijöiden epäselvä puhe tekee ohjelman seuraamisesta haastavaa.

    Käyttäjätaso 7
    Kunniamerkki +22

    Voiko myös kotimaisiin tallennettuihin ohjelmiin saada suomenkielisen tekstityksen näkyviin? Tarvetta olisi koska huono äänitys ja näyttelijöiden epäselvä puhe tekee ohjelman seuraamisesta haastavaa.

    Erilliset tekstitysraidat taitaa yhäkin olla vain Ylellä käytössä, eli muilla kanavilla tekstitys on kuvaan poltettu kiinni jos se on tarjolla :/