Tammikuun Upea Bonus kanava

  • 7 tammikuu 2018
  • 9 kommenttia
  • 1109 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Nyt kyllä Elisa räjäytti pankin,sillä Tammikuun tulee Bonuksena claccik kanava. On ollut upeaa olla konserteissa kotisoffalla ja baakkelsia ja kaffetta kuluu sen myötä. Eikä ole tarvinnut claccik radioo kuunnella.
Elisa viihde on kaikkinensa hyvä. Ystäväni valittaa: katsele vaan mutta se maksaa. No minä tuumasin että konserttitiketit ja matkat myös maksaa.
Olen aivan ihastuksissani kun saan olla "sivistyksen" parissa. Siis jokaiselle jotain,kuka mistäkin tykkää.
Ja Elisan asiakaspalvelun työntekijöille suuret kehut,heidän tieto taito,ja asiaksmyönteisyys on huippua,ja se pitää Elisan voimassa.
Täytyy ottaa selvää,onko mahdollista saada jatkuva claccik kanava ja milloin seuraava kerta tulee. Nyt nautitaan Tammikuusta. Onnellista Uutta Vuotta ,kaikille .

9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Heippa, kiitos paljon viestistäsi 🙂
Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen Elisaan.
Samoin sinulle!
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hienoa ja kiitos tiedosta.

Täytyy nyt Bonus-kanavaa jonkin verran tässä kuussa käydä katsomassa :)

Kanavan nimi taitaa olla (stingray) Brava HD, eikä mikään claccik?

Tuolta yleensä löytyy jonkin verran tietoa, mutta nyt ei siellä ole mitään tietoa ohjelmista. Jos joku löytäisi? https://palsta.elisa.fi/yleistae-viihteestae-15/bonuskanavien-ohjelmatiedot-506601

.......

Nyt katseltuani en olisi varma että kuva on HD laatua. Mutta siis kiva saada kuitenkin esiintyjät telkkariin näkyviin.

Mukavaa vaihtelua sinänsä.

Elisahan on tunnettu siitä että mennään mistä otsa on matalin ja mistään kulttuurista ym. mitään tietoa. Ja tämä Bonuskanava on ainoa ilmainen kanava jonka me viihteen tilaajat saamme.

Aikanaan kun kuulin Natural Geographic channel tulee, niin olin kiinnostunut. Vaan ei ollut juuri mistään tämä kanava.

Sitten kun kuulin että sportit poistuu ja tulee History channel. Ajattelin että sieltä saa historiadokumentteja katseltavaksi. No ei saa, vaan jotakin panttilainaamo-ostoksia tekevien amerikkalaisten junttien juttuja katseltavaksi.
Käyttäjätaso 4
Hei. Sorry, olen niin Elisan lumoissa,että juttelen huomaamatta omalla nimeämällä kanavalla claccik. Kanava on juuri niin kun sanoit.
Kuten kommentoin ,löytyy jokaiselle jotakin kanavia kyllä ja hyvää katsotavaa.

Hyvää alkavaa päivää sinulle ja kiitos kun huomioit. Tv. claccik
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
https://brava.stingray.com/en/FI/schedule

Tuossa vielä siis teille ohjelmatiedot. Näyttäisi aika-asetukset olevan Suomen kohdalta 2h etuajassa, tai sitten omat laitteeni asetukset. Eli näyttää tulevaa ohjelmaa nykyisenä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kiitos! 🙂
... Ja tämä Bonuskanava on ainoa ilmainen kanava jonka me viihteen tilaajat saamme.

Kyllähän Viihteessä monta muutakin lisämaksutonta kanavaa on Bonuskanavan lisäksi. Vai mitähän mahdoit kommentillasi tarkoittaa ?
Käyttäjätaso 4
Kiitos kommentista. Elisalta on upeaa,että saamme ilmaisen lisä kanavan kuukausittain,kuten nyt tämä "claccic." Elisan kaupasta voi kanavia kyllä ostaa ,mikä ketäkin kiinnostaa. Ja ainahan Bonukset on hyvä juttu vakioasiakkaalle,samoin kuin ruokakaupn ostoksetkin,etenkin näin perheelliselle se merkkaa paljon. Perhetuttumme kärvistelee kun niillä on telian jutut eikä pelaa. Meillä ei ole ongelmia ollut,ja jos tulee niin kilautamme gurulle. Tosi vaivatonta.
Käyttäjätaso 3
Voi äiti minkälaista trollausta/mainosta... oma väki asialla? :)

Brava ei näköjään ole Elisalla HD:ta (pitäisi olla Bravan saitin mukaan vain HD-lähetyksiä - pistäiskö niille mailin asiasta), joten en sitä vuokraa. En vuokraa muutenkaan koska sitä ei voi vuokrata erikseen vaan se on kytkykauppana.
Käyttäjätaso 4
äiti täällä sanoo,kuinka elämä on ihanaa,sillä minä katsoin Bravaa ja perheeni olisi halunnut katsoa kultakuumetta,ja Parkerin porukkaa. Ja pojat sanoi ,äiti älä viitti. Niin olemmehan Elisaa,myös käyttäjänä, ja hyvä niin on olla. Ota sinäkin kokonaisuus,Elisa-viihde,niin e itarvi erikseen vuokrata katsottavaa. Tai miten kukakin tykkää. Hyvää päivää sinulle ja asioillesi.

Osallistu keskusteluun