Vastattu

tekstitys ei synkroonissa

  • 18 heinäkuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 1532 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Miksi YLE-HD-tallenteissa ei tekstitys vastaa puhetta? 

Viime aikoina es. Valkoinen kuningatar ja MOnroe- ohjelmissa teksti on reilusti puhetta ja kuvaa edellä. Mistä korjaus ongelmaan.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Spaideri 22 heinäkuu 2014, 15:26

Tästä olikin aiempi keskustelu avoinna, löydät keskustelun osoitteesta http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Yleinen-keskustelu/Elisa-Viihteess%C3%A4-eiv%C3%A4t-tekstitykset-toimi-tallenteissa/m-p/378991#M35041Ongelma on nyt korjattu, ja jatkossa tallenteiden tulisi toimia kuten kuuluukin.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Elisa ei muokkaa tallennettuja tv-ohjelmia millään tapaa, vaan tallenteet ovat täysin samaa tv-lähetystä kuin livekuva. Koskeeko ongelma vain tallenteita vai ilmeneekö sitä myös varsinaisissa tv-lähetyksissä?

Voitaisiin laittaa tästä vikailmoitus tekniikalle tutkittavaksi. Sitä varten tarvitsisin sinulta tarkat tiedot muutamasta ongelmallisesta tallenteesta. Voit laittaa tiedot minulle yksityisviestinä, niin saadaan asia mahdollisimman nopeasti tutkittua.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tästä olikin aiempi keskustelu avoinna, löydät keskustelun osoitteesta http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Yleinen-keskustelu/Elisa-Viihteess%C3%A4-eiv%C3%A4t-tekstitykset-toimi-tallenteissa/m-p/378991#M35041

Ongelma on nyt korjattu, ja jatkossa tallenteiden tulisi toimia kuten kuuluukin.

Osallistu keskusteluun