Kysymys

Tietoturvapalvelu

  • 1 elokuu 2011
  • 2 kommenttia
  • 1883 katselukerrat

  • Avulias
  • 15 kommenttia
Onko mahdollista lopettaa tietoturvapalvelu kesken sopimuskauden? Vanhemmilleni tarjottiin kesän aikana viihde pakettia ilman tietoturvaa hintaan 33.90 /kk, joka pisti hieman ärsyttämään, koska olen maksanut jo yli vuoden täyden hinnan vaikka en edes käytä koko palvelua. Olen elänyt siinä luulossa että tietoturva on osa pakettia eikä sitä erikseen voi valita. Näin ainakin kun itse sopimusta tein elisan liikkeessä, ei siellä kysytty tarvitsenko tietoturvaa hintaan 6 /kk. Korvausta jo maksetuista kuukausista on turha odottaa (vaikka tarkistamalla käyttämätön lisenssi se olisikin mahdollista), mutta kai sen vähintäänkin voi lopettaa, ettei enään tarvitse turhasta maksaa? Vai onko uudet asiakkaat paremmassa asemassa tässäkin asiassa?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kyllä minuakin kiinnostaa. Meillä on käytössä Norton 360, niin ei mekään tarvita F-securea. Kyllä olisi mukavaa jos ton 6euroa kk-maksusta saisi pois.
Hei Tutteli ja 4p3,

Ainoa ilman tietoturvaa on liittymävapaa Viihde, joka on 19,90 eur/kk ja vaatii erillisen laajakaistan. Todennäköisesti kyseessä on ollut jokin väärinkäsitys, sillä myynnissä ei siis ole Viihdettä ilman tietoturvaa, eikä Viihde kamppista 33,90 eur/kk hinnalla. Tällaista tuotetta ei siis ole, todennäköisesti myyjä on esittänyt asiansa epäselvästi ja mikäli kysyjän vanhemmat haluavat tarkistaa heille tarjottua kampanjaa, niin heidän tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Osallistu keskusteluun