Kysymys

Tietoturvapalvelu ja Vista Service Pack 1

  • 4 elokuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 1732 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Koitin etsiä tälle aikaisempaa aihetta, mutta en löytänyt.

Asensin koneeseen windows vistan ja kone ilmoittaa automaattisesti päivityksistä.. jostain syystä en pysty asentamaan service pack 1sta, koska tietoturvapalvelu hälyttää aina asennuksen aikana viruksesta.. ? Tietoturvapalvelu poistaa "viruksen" ja vista ilmoittaa, että asennus epäonnistui.. sama toistunut kolme kertaa eli oravanpyörästä tarttis päästä pois..  ???

Tulos
Haittaohjelmia ei löytynyt Gen:Trojan.Heur.LP.Wq4@aKBRCyj (virus)

    * C:WindowswinsxsTempPendingRenames35d1c95aba33cb01d7080000..........................(jatkuu)

Toiminto: eristetty

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kyseessä voi olla virheellinen viruksen tunnistus tai sitten paketissa todellakin on virus. Yritäthän ladata päivitystä varmasti Windows Updatesta, etkä muuta kautta?

Jos olet vakuuttunut, ettei päivityspaketti ole saastunut, voit omalla vastuullasi tehdä päivityksen Elisa Tietoturvapalvelu pois päältä.
Oon 100% vakuuttunut siitä, että teen päivitykset windowsin update -ohjelman kautta. Omalla vastuulla kuulostaa eri kivalta. Kiitos vastauksesta kuitenkin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Oon 100% vakuuttunut siitä, että teen päivitykset windowsin update -ohjelman kautta. Omalla vastuulla kuulostaa eri kivalta. Kiitos vastauksesta kuitenkin.


Vastuurajoituksethan menevät näissä aina niin, että käyttäjä on itse vastuussa toimistaan omassa järjestelmässään, sillä kukaan muu ei voi siitä vastuuta ottaa. :)

Mutta eipä tuossa varsinaisesti mitään riskiä ole, kunhan et tee koneella muuta sillä aikaa kun Tietoturvapalvelu on pois päältä ja päivität SP-paketin. Varmuuden vuoksi voit laittaa Windowsin oman palomuurin siksi aikaa päälle, kun Tietoturvapalvelu on poissa pelistä.
Olen kokenut ihan saman viiruksen ja Windows Update oli luultavasti suurin pulma.
Otin SP1'n suoraan Microsoftilta ja onnistuin vihdoin ja viimein ja sain SP1'n koneeseeni.
F-Secure ei ole löytänyt viirusta. 

Osallistu keskusteluun