Vastattu

Tuki Android TV:lle (Appi)?

  • 29 maaliskuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 220 katselukerrat

Moi,

Omistan Sony Android TV:n ja Elisa Viihteen tallenteiden katselu onnistuu oikein näppärästi Chromecastilla, vaikkapa puhelimen tai tabletin kautta. Ongelmana on kuitenkin se ettei maksulliset palvelut toimi tätä kautta vaikka ne puhelimesta tai tabletista toimivatkin. En siis pääse katsomaan HBO:ta edes chromecastilla vaikka se HBO:n clientissä toimisikin kun palvelu on ostettu Elisalta, HBO vaatisi nimittäin ne tunnukset.

Sama tilanne tulee jos haluan vaikka vuokrata elokuvan viihteen kautta, chromecast ei toimi. Elisaviihteen kautta katsottaessa. Kiertoteitä palveluiden käyttö onnistuu mutta vuokrarahat valuu muihin kun Elisan taskuun tuossa tapauksessa, meillä on Elisan purkki nimittäin kiinni eri telkussa ja talouteen ei purkkeja saa tietääkseni kiinni kuin yhden. Vaimon ylipuhuminen voisi olla yksi vaihtoehto, mutta mieluummin tekisin teknisen ratkaisun 😉.

Olisiko järkevää tehdä Elisa Appi myös Android smart TV:lle?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 30 maaliskuu 2016, 09:15

Tästä onkin tosiaan jo idea ja vastaus täällä 🙂
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Näistä smart-tv appseista on naristu jo pitkään täällä Palstalla. Elisan linjaus toistaiseksi on ollut: "Ei ole tulossa".
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tästä onkin tosiaan jo idea ja vastaus täällä 🙂
Ongelmanhan tuossa Elisan tapauksessa tekee se että normaali HBO:n clientilla voi välittää ruudun Andoid TV:lle kun taas Elisan Clientilla ei. Samoin vuokraelokuvan välittäminen ei onnistu Elisan clientilla.

Nuo olivat keskustelupointit, ideaksi heitin tuon Apin teon. Elisa ei siis Appia ole tekemässä, mutta haluaisin vielä tietää sen onko ainoa keinoni katsoa HBO:ta kummastakin ruudusta irtisanoa HBO tilaus Elisalta vai ollaanko tähän tekemässä jotain muutoksia tai kehitystä?

Osallistu keskusteluun