Vastattu

Tunnukset elisaviihde.fi -sivuille

 • 27 tammikuu 2015
 • 6 kommenttia
 • 1638 katselukerrat

Nämä Elisan salasanasäännöt ovat TODELLA syvältä! Pitää olla eri tunnukset tänne, no ei se vielä mitään. Mutku omaElisan kautta ei pääse elisaViihteen sanaa vaihtamaan, ja miksi on yleensä tarpeen pitää ne erikseen.

Ja kaiken huipuksi, ElisaViihteen sanaa kun yrittää näpelöidä, niin joutuu rattaaseen, joka pyörii parin-kolmen sivun ympyrää, eikä johda mihinkään muualle! On siellä ollut todellinen systeemisuunnittelija, etten paremmin sano.

Olen kypsynyt. Ei tästä tuu mittää. Nyt kun vielä löytäisin konstin, jolla pääsis eroon koko elisaViihteestä. Saapa nähdä, mihin kommersvärkkeihin siinä vielä joutuu.

Sen verran olen netissä vaeltanut, että salasanoja on 3 aanelosellista. Kaikki muut toimii täysjärkisesti. Elisa on AINOA, joka tökkii. Sylettää.

edit. Muokattu otsikko kuvaavaksi. //kukkatippa
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 28 tammikuu 2015, 13:19

Tervetuloa Palstalle
 • !

  Lähetin sinulle yksityisviestiä tunnuksiasi koskien. 🙂
 • Katso alkuperäinen viesti

  6 kommenttia

  No, löytyi vielä reitti, että puhelimen kautta saisi jotakin tehtyä. Elisa lähettikin pyynnöstäni kertakäyttösalasanan. Sitä kun tarjosi Elisalle, niin tuli vastaus:

  Sim-kortti ei tue mobiilivarmennetta.

  Saunalahden simmi. Taas tuli seinä vastaan.

  Mitä semmosella tekkee millä ei mittään tee.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Tervetuloa Palstalle
 • !

  Lähetin sinulle yksityisviestiä tunnuksiasi koskien. 🙂
 • samaa vikaa 4-5 kertaa vaihdettu salasanaa oma elisa sekä elisa viihde . Elisa viihteen kirjautuminen tökkää pankki tunnistuksella tapahtuvaan viimeistelyyn ... sivu / linkki ei toimi... että semmosta vieläkö yritän 4-8 kertaa ja mitähän selainta voes käyttäää ie opera firefox crome ???

  nimimerkillä silimiä särköö ja vähän väsyttää 😉
  juu ei toimi mun tietokoneella mut kännykällä vois toimia... hyvää elokuva-iltaaaa :smileyshocked:
  Käyttäjätaso 2
  Voisi laittaa ihan näkyville miten tuossa viihteessä salasana vaihdetaan. Ei mitään yksityisviestejä kiitos. Olen nyt etsinyt neuvoja tältä palstalta, mutta vielä joudun hakemaan.
  Käyttäjätaso 4
  Kunniamerkki
 • Onko sinulla käytössäsi Elisa Viihde sovellus? Elisa Viihde sovellus on tarkoitettu käytettäväksi älypuhelimella ja tabletilla. Leffoja voi kuitenkin vuokrata nettivuokraamossa osoitteessa online.elisaviihde.fi 🙂
 • Osallistu keskusteluun