Kysymys

Uusi HTML5 selainsoitin julkaistu, tallenteiden katselu selaimella jatkossa helpompaa

  • 14 tammikuu 2016
  • 60 kommenttia
  • 3256 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

60 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Minä tulkitsin Tiuden: "Sovelluksen kautta katselu on sitten yksi vaihtoehto, mikäli selaimen kautta on ongelmia." sillä lailla että esim. Viihteen iPad/iPhone/Android/tjs sovelluksella voi katsoa.... En tiedä 🙂
Minun Chrome selaimeni alkoi kaatua joidenkin Facebook videoiden kohdalla kun leikin tuolla sovellutuksella ja vaikka poistin sen. Nyt en tiedä miten asian saisi korjattua. Chromen uudelleen ajo vanhan päälle ei auta. Tietäisiköhän sovellutuksen tekijä jäikö koneeseni jotain roippeita siitä ja missä ne olisi?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Wahlsteeni kirjoitti:
No voisiko joku, joka asiasta tietää, kertoa tästä sovelluksesta? Oli kehittäjä itse tai ei. 

ViihdeX Media Managerin avulla voit katsella tallenteita netistä VLC:llä.
BarytonBb kirjoitti:
Minun Chrome selaimeni alkoi kaatua joidenkin Facebook videoiden kohdalla kun leikin tuolla sovellutuksella ja vaikka poistin sen. Nyt en tiedä miten asian saisi korjattua. Chromen uudelleen ajo vanhan päälle ei auta. Tietäisiköhän sovellutuksen tekijä jäikö koneeseni jotain roippeita siitä ja missä ne olisi?

Esim. tämä sivu ei toimi.
En muutamaan viikkoon ole käynyt selaimella katsomassa tallennuksia ja järkytyin kun tänään yritin katsoa pari jaksoa Doctor Whota. Kuvanlaatu todella huono. Pikselöityi vähän väliä ja kun alkoi taas näkymään vähän paremmin niin edelleen todella suttunen kuva. Käytännössä VHS tasoa. Itsellä käytössä 100M liittymä ja testattu nopeus juuri äsken 60M/8,5M eli kaistaa pitäisi riittää. Tämä kuvanlaadun heikkenemisen huomasin jo aiemmin, kun minulle kaupattiin uutta N7700 digiboxia. Viikon jaksoin tuota ja sitten meni niin hermot kuvanlaadun, buuttailujen ja jumiutumisien kanssa et oli pakko soittaa ja palata takaisin vanhaan harmaaseen boxiin.

Jos nämä muutoksen nyt johtuvat siitä, että halutaan tarjota viihdepalvelu muillekin kuin vain Elisan omassa verkossa oleville niin eikö tuota voisi tunnistaa mistä verkosta tullaan ja tajota omassa verkossa oleville tuota vanhaa toimivaa systeemiä ja muille sitten tuota uutta systeemiä. Itse jo asentelin VLC katselun mahdollistavat plugarit chrome/ubuntu koneilleni mutta jos tuo mahdollisuus poistuu ja tälle uudelle systeemille ei tule mitään parannusta niin palaan takaisin omaan tallennuspalvelimeen, joka käytännössä pystyy tarjoamaan samat tallennus toiminnot kuin viihde tällä hetkellä tarjoaa. Tallenteiden katselut reissunpäällä onnistuu Synologyn omilla mobiilisoftilla tai toimivilla selain sovelluksilla.
Miksei tälläsesta aikanaan tiedotettu missään kunnolla, ei jaksais aina plärätä palstaa ekaks läpi et mikä on muuttunut ja et pystyykö kattoon koneella tallenteita. prkl!!!!!!!! :smileyevil:

no joo. sain nää tallenteet toimiin kumminkin jokseenkin järkevästi pariviikkoa sitten Chromella.

Firefox + silverlight oli kuvanlaadullisesti täyttä kura peetä! ja ääni ja kuva ei ollut synkassa pätkääkään.

eikö niinkun mitään muuta ilmotuskanavaa oo näille muutoksille???????:smileyangry: :(

no nyt sit taas aloin katseleen tallenteita.. vaan ei hemmetti, nyt se taas vinkuu sitä vlc:n skeidaa minkä aiemmin poistin kun sitä ei enää tarvittu.. mitä hemmettiä ny on muuttunut??? ei toimi firefoxilla eikä chromella. :smileyangry:

TEKIS oikeesti mieli kirota suureen ääneen ja nauttisin kun nyt tällähetkellä pääsis huutaan teijän aspaan kunnon palautteen.. jos te prkl teette tämmösiä muutoksia niin voisko nyt jotenkin ilmottaa asiasta!!!!!!!!!!!!!!!!:smileyangry:
äskempä sit taas toimi normaalisti chromella:smileyhuh:

mitä täällä oikeen tapahtuu? kone oli koko yön päällä, mihkään asetuksiin en koskenutkaan?
Vielä yksi mainittavan arvoinen haittapuoli uudessa soittimessa; esim iMacillä katseltaessa nyt ei näytönsäästäjä tunnista että on video pyörimässä, eli jos haluaa välttyä näytönsäästäjältä kesken leffan pitää se kytkeä pois päältä..

Eilen tosin yhtä tallenteita katsellessa lähti yksi niistä rullaamaan vanhalla soittimella - erinomaista! Onko se palaamassa vai oliko kyseessä jokin satunnainen virhetila?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
eBin kirjoitti:
Dodiin, eli tänään on lanseerattu tuo uusi HTML5-selainsoitin. Tuki tulisi löytyä useimmista selaimista, tosin Silverlight pluginin tarvitsee vielä Windows 7:n IE-versioilla (10/11), Firefoxilla sekä Safarilla. Ite tuossa kokeilin Chromella äsken ja nätisti pyörii.

Virallisempaa infoa tulee tiedotteisiin ja tukisivuille parin päivän sisällä :)

Millä perusteella html5-soitin on käytössä vain Chromessa? Tämähän toisi hyvän mahdollisuuden kakkostelkkarin käyttäjille katsella tallenteita, jos html5-soitin olisi käytössä muissakin selaimissa.

Mihin tukisivuun viittaa?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Tarkkaan en tuohon osaa vastata miksi on vielä eroja selaimien kesken, mutta nämä pyritään saamaan kiinni jotta kokemus olisi samanlainen jatkossa kaikilla selaimilla. Tukisivuilla varmaankin on tarkoitettu sivua: http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/elisaviihde-sivusto/ Tuolta esim. tallenteet osio niin selitetään vähän tarkemmin mikä toimii milläkin ja mitä vaatii.
  • Osallistu keskusteluun