Kysymys

Vanhat Saunavision boksit, ei DHCP-tukea

  • 9 syyskuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 53 katselukerrat

Johan on touhua Elisalla kun eivät ole ilmoittaneet että vanhoista bokseista ei löydy DHCP-tukea. Minäkin olen vain jättänyt asian sikseen mutta tänään aloin tutkimaan asiaa kun halusin katsoa HD lähetystä mutta näyttö ilmoittaa että ei ole tukea. Netti auki ja vika löytyy muutemassa minuutissa, vanhoissa bokseissa ei tuota tukea ole. Täyttä hintaa maksettu mutta palveluja ei ole toimitettu ja varmaan monella muullakin sama asia. Kyllä pistää vihaksi tälläinen toiminta että salaillaan asioita ja odotetaan asiakkaiden reagoivan ja sen jälkeen saavat uuden boksin jossa myös HD-kanavat toimivat. Törkeää toimintaa.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Heti alkuun oikaisu, ettei aiheuta hämmennystä jatkossa kenellekään: Kyse on HDCP:stä (HD-materiaalin suojaustekniikka), ei DHCP:stä (IP-osoitteisiin liittyvä protokolla).

Vanhoja T-bokseja on verkossa käytännössä niin vähän, ettei niitä katsottu aiheelliseksi automaattisesti kaikille vaihtaa. Kaikkia käyttäjiä ei myöskään kiinnosta HD-materiaali, joten vaihto ei olisi siinäkään mielessä järkevää jos kerran vanha boksi riittää.

Asiakkaat ottavat yleisesti ottaen melko nopeasti yhteyttä vikapalveluun jos jokin ei toimi, joten nämä tapaukset saadaan siinä vaiheessa "kiinni" ja boksi vaihtoon.

Pahoittelut kuitenkin sinulle, jos olet kärvistellyt ongelman kanssa jo pitkään.
Nusautan pilkkua sen verran, että HD-kuvaan olennaisesti liittyvä kirjainyhdistelmä on HDCP.

DHCP jakaa verkkolaitteille IP-osoitteet.

Itse toimintaa kommenttina, että onhan tuo olemassaolevien asiakkaiden kintuille kusemista, ettei noita laitteita päivitetä automaattisesti, vaan pitää itte lähteä johonkin Elisa Shopittiin huristelemaan - aspaan saa normaali-ihmisen vapaa-aikana (klo 16 jälkeen) jonottaa epäinhimillisen pitkään.

e: olin taas hidas kuin etana.

Osallistu keskusteluun