Kysymys

¨Viasat kulta paketti ei näy?

  • 1 elokuu 2014
  • 6 kommenttia
  • 6203 katselukerrat

Tuli tilattua siis tuollainen kanavapaketti mutta en saa sitä näkymään, ohjeessa käsketään painamaan kaukosäätimen sinistä tähti painiketta jolla salauksenpurku onnistuisi, mutta tuossa kaukosäädin mallissa ei sellaista tähti painiketta ole?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ilmeisesti sinulla on uusi Netgemin digiboksi. Siinä tähtinäppäintä vastaava näppäin on Menu-näppäin.
 On joo netgemin boxi! Menu näppäintä painettu, mutta edelleen viasatin kanavat mustana ja teksti tuli kanavaa ei voida näyttää, kävin vielä varmistamassa elisa viihteessä tilaukseni ja kaikki on kunnossa? Onko kanavien uudelleen hausta tai virtojen pois ottamisesta mitään hyötyä?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Varmista, että katsot Viasatin IPTV-kanavia, jotka alkavat kanavanumerosta 711. Elisa Viihteen digiboksilla ei voi katsella salattuja kaapelikanavia. (Kaapeliverkossa Viasatin kanavat alkavat numerosta 231).
Kanavat ei edelleen näy,  virrat on otettu pois molemmista adsl+digiboxi on haettu kanavia uudelleen eipä auta mikään? Tilaus on voimassa ja viasatin ohjelmakirjastoon pääsemme, mutta itse kanavat ei näy? Asikaspalvelu on ruuhkautunut, tekniseen tukeen jonotin yli puoli tuntia kunnes palo käpy ja katkaisin puhelun!! 😕
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kanavahaulla ei ole vaikutusta IPTV-kanaviin. Jos numerosta 711 alkavat Viasatin IPTV-kanavat eivät näy, niin sitten ei varmaankaan auta muu kuin vikailmoitus. Ja vielä varmuuden vuoksi: numerosta 231 alkavat Viasatin kaapelikanavat eivät näy Elisa Viihteen digiboksilla eikä niiden ole tarkoituskaan näkyä sillä.
Ratkaisu löytynyt!!

Salauksenpurku oli jostain syystä jäänyt päälle, sain jätettyä soittopyynnön tekniseentukeen ja sieltä saivat avattua kanavat!!

Oli aika erikoinen vika kun todellakin pakettitilaus oli kunnossa, viasatin ohjelmakirjastoon pääsi mutta kanavat oli mustana johtui juurikin tuosta salauksenpurun jäämisestä päälle!!

Osallistu keskusteluun