Vastattu

Viasat Sport ja SM-Liiga 2013-2014

  • 9 huhtikuu 2013
  • 32 kommenttia
  • 6806 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Tilasin tuossa NHL-kauden alla tammikuussa Viasat Sport + Nelonen Pro -paketin 12kk diilillä, niin nyt kun nelonen pro ilmoitti, että Pro kanavat ovat ensi syksystä lähtien saatavilla vain Nelonen -paketin mukana, niin tarkoittaako tämä sitä, että Prot lähtee Viasatin kyljestä pois?

http://www.nelonenpro.fi/j%C3%A4%C3%A4kiekko/sm-liiga/uutinen/faq-ennakkotietoja-nelonen-median-sm-liigakaudesta-2013-2014

Etenkin kohta 1 ja 2 pistää silmään. Jos tuossa käy niin, että Pro kanavat poistuvat Viasatin yhteydestä myös jo kanavat tilanneilta, niin lienee päivän selvää jotta asiakkaalla on oikeus perua 12kk sopimus, koska tuote ei ole enää sitä mitä alunperin oli. Mutta tästä olisi hyvä saada tietää jo tässä kevään aikana jos noin tulee käymää, sillä ei todellakaan huvittaisi maksella koko kesää kanavista joista ei itselle tule mitään mielenkiintoista. Alunperin nimenomaan tilasin tuon kanavapaketin sillä silmällä, että ensi syksynä kun SM-Liiga siirtyy Neloselle niin mulla on kanavat valmiina.

// Edit: Siirretty omaksi keskustelukseen ja otsikko korjattu -Scarpia
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Scarpia 12 elokuu 2013, 15:42

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra on saatavilla Elisan ja TTV:n asiakkaille niin kaapeli-tv:n kuin Elisa Viihteenkin kautta hintaan 1 kk 0€ + 11kk 29,90€/kk (12kk määräaikainen, tarjous voimassa elokuun loppuun asti).

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra on saatavilla myös yhteispakettina muiden kanavapakettien kanssa seuraavasti:

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Sport: 39,90€/kk
Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Kulta: 49,90€/kk
Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + MTV3 Sport: 39,90€/kk
Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + MTV3 Total: 44,90€/kk

Kaikki yllämainitut sopimukset ovat 12 kuukauden määräaikaisia sopimuksia.

Eli Kanetti huomiohuomio, voit tilata nuo joko kanavakortillesi tai Viihteeseesi.

Tulevaisuuteen emme täällä näe, eli kristallipallo on rikki. Tarjoukset tulee ja tarjoukset menee, pakettien sisältö tulee ja menee. Tällä hetkellä maisema on tämän näköinen, eli Kanetin ja Loc_Doggin ja pepedin spekulaatioihin en ota kantaa.
Katso alkuperäinen viesti

32 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Kysymys on hyvä, laitoin jatkokyselyä eteenpäin, vastaillaan tänne kunhan saadaan lisätietoa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Veikkaan ettei rehellistä vastausta tulla saamaan, vaan nyt myydään paketteja vaan vanhoilla tiedoilla ja vannotaan että kaikki näkyy kuten tilaushetkellä.
Käyttäjätaso 3
Just tilasin myös Viasat Sportin kun SM-liigan semifinaalit alkoivat. Ja vuoden soppari. SM-liigaa oli tarkoitus katsoa ensi kaudellakin. Tilaushistoriasta löytyy UrhoTV parilta viime kaudelta.

Oletan, että kanavapaketin saa ilman muuta vaihtaa kun käy ilmi, että siitä putoaa oleellisimmat kanavat (Pro 1 ja 2) pois.
Käyttäjätaso 3
Hyvä kun tehtiin oma topic asialle, eipäs itsellä välähtänyt 🙂 No mutta, Soneralla asiakaspalvelija oli jollekin luvannut jotakin, että kun Prot tosiaan lähtee jo kanavapaketin tilanneiltakin pois siitä syksyllä ennen SM-Liigan alkua, niin nyt Viasatin tilanneet saisivat jonkin edullisen tarjouksen, ilmeisesti nimenomaan Nelonen paketista jos haluavat vaihtaa Viasat Sport --> Nelonen maksukanavapakettiin. Tämä myös mielellään eteenpäin sinne johtoportaaseen ja jos kuvitellaan Elisan(kin) antavan jonkun huippuhyvän tarjouksen mikäli vaihtaisi maksukanavapakettia, niin olisi kyllä reilua sellainen (kuvitteellinen) tilanne, että esim. minä irtisanon kesäkuun puolivälissä tämän nykyisen paketin. Irtisanominen astuisi näin voimaan 1.7 ja siitä kaksi kuukautta eteenpäin 1.9 päiväykseen niin olisin etuoikeutettu saamaan myös tuon tarjouksen vaikka olisikin irtisanonut 2kk aikaisemmin paketin muuttuvien tilanteiden johdosta (= SM-Liiga ei näy Viasatin mukana enää). Tämä siksi kun en halua maksaa 2kk turhaan ~20€ x 2 = 40€ vain saadakseni jonkun tarjouksen vaihdosta Viasat Sport --> Nelonen, sillä tuskinpa sieltä niin hyvää tarjousta saisi, että olisi kannattavaa maksaa 40€ turhasta.

En tiedä saiko tästä tilityksestä kukaan mitään selvää, mutta jos oikein ajatuksella tuon lukee, saattaa pointista saada selkoa 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Scarpia kirjoitti:
Kysymys on hyvä, laitoin jatkokyselyä eteenpäin, vastaillaan tänne kunhan saadaan lisätietoa!

Kyllä kahdessa arkipäivässä pitäisi vastauksia saada eli miten on asian laita? Mitä tulee tuohon että Viasat Sport paketti ei tule näyttämään sm-liigaa, siinä tapauksessa kanavapaketin muutos on merkittävä ja asiakkaalla on oikeus irtisanoa paketti tai Elisa tulee tarjoamaan vaihdon sm-liigaa näyttävään kanavapakettiin.
Joo, sama on tilanne myös minullakin tällä hetkellä... Saapa nähdä kuinka maksavan asiakkaan käy 🙂
Käyttäjätaso 6
Kanavapakettien muutoksista ei vielä ole tässä vaiheessa antaa tarkempaa tietoa, sillä Viasat ja Nelonen palaavat näihin asioihin vasta lähempänä kesää, mutta informoimme, kun tiedämme asioista tarkemmin.
Käyttäjätaso 3
No onko mitään uutta kerrottavana? Kuulin huhuja, että Satelliittipuolella Nelonen Pro EI lähtisi Viasatin kyljestä, mutta esim. kaapelipuolesta ei vielä tietoa olisi? Lähde: Välikäden kautta kuultua Viasatin asiakaspalvelun juttuja.
Käyttäjätaso 3
Nyt Elisa vastauksia!

Kuulemma teilläkin on jo tiedossa lähes kaikki tarvittava, että voisi jo pikku hiljaa tuikata ilmoille virallista ilmoitusta tästä. 29,90€ kuulemma maksaa kuukausi johon sisältyy 3 Nelonen maksukanavaa + Prot ja sitten jotakin extra Pro kanavia. Kaikki pelit tulevat HD-laadulla. Ilmeisesti ruutu.fi sivun kautta on erikseen ostettavissa "oman" joukkueen pelit X hintaan.

Miten metsään menin? Puhunko palturia? Voitteko vahvistaa nämä "tiedot"? En edelleenkään aijo maksaa otsikossa mainitusta kanavapaketista koko kesää vaikka 12kk sitova sopimus onkin. Koska Viasatista lähtee SM-Liiga pois, olen oikeutettu irtisanomaan nykyisen kanavapaketin. Ja sitä paitsi koska tulee olemaan mahdollista ostaa oman joukkueen kaikki pelit könttäsummalla, mikä se sitten ikinä onkaan, aijon ottaa sen sitten syksyllä. En tee mitään tiistai-illan SaiPa - HPK pelillä (sori ko. joukkueen fanit) vaan haluan oman joukkueen pelit nähdä. Muut on silkkaa sivuseikkaa.

Miten pitkälle aijotte venyttää virallista tiedotetta? Kun Stanley Cup pelit on pelattu (muistakseni kesäkuun loppuun mennessä) koko kyseisellä kanavapaketilla en tee yhtikäs mitään ja siinä sitten pitäisi maksaa 2,5kk turhasta. Se tekee 50€ noin pyöreästi. Iso summa köyhälle.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Tiedustellaanpa jälleen kerran, veikkaus kyllä on että vielä ei mitään virallista kerrottavaa ole. Tiedote tulee todennäköisesti sitten kun Nelonen antaa sille luvan... 😃
Käyttäjätaso 6
Tiedotamme aiheesta heti kun aiheesta on uutta kerrottavaa. Pahoittelut vastauksen pitkittymisestä.
Käyttäjätaso 3
Älkää pliis Elisa tehkö tätä samaa skeidaa mitä nyt Sonera tarjoaa:

"Tuhti SM-liiga- ja NHL-paketti sekä paljon muuta!
39,90 €/kk (12 kk sopimus) kokonaishinta 478,80 €"

 

Ilmeisesti 3 ekaa kuukautta ilmaiseksi tai jotain, mutta jos pitää pulittaa lähes 500€ siitä että näkee lätkää töllöstä niin olisiko hmmm puolet liikaa?

 

Lyökää nyt Elisa tästä paremmaksi, ei pitäisi olla vaikeaa ja saatte näin ollen uusia asiakkaita aivan varmasti. 40e/kk on silkkaa ryöstöä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Loc_Dogg kirjoitti:
mutta jos pitää pulittaa lähes 500€ siitä että näkee lätkää töllöstä niin olisiko hmmm puolet liikaa?

 

Lyökää nyt Elisa tästä paremmaksi, ei pitäisi olla vaikeaa ja saatte näin ollen uusia asiakkaita aivan varmasti. 40e/kk on silkkaa ryöstöä.

No euhän se ole hullu, joka pyytää, vaan se, joka maksaa...  :smileyembarrased:
Käyttäjätaso 3
KooMikko kirjoitti:
Loc_Dogg kirjoitti:
mutta jos pitää pulittaa lähes 500€ siitä että näkee lätkää töllöstä niin olisiko hmmm puolet liikaa?

 

Lyökää nyt Elisa tästä paremmaksi, ei pitäisi olla vaikeaa ja saatte näin ollen uusia asiakkaita aivan varmasti. 40e/kk on silkkaa ryöstöä.

No euhän se ole hullu, joka pyytää, vaan se, joka maksaa...  :smileyembarrased:

Hulluja on monenlaisia ja varmasti moni tuonkin pulittaa jos Elisa samalla hinnalla myy, mutta moni puolihullu tajuaa tilanteen ja jättää maksamatta. Minä lukeudun jälkimmäiseen.
Käyttäjätaso 2
39e/kk siitä, että saa NHL:n ja Sm-liigan? AHAHAHA ei ole pelkoa tuollaisilla hinnoilla. Maksan itse nyt Viaplaystä 16,95e/kk johon sisältyy NHL ja tulee vieläpä Gamecenter jossa voin katsoa vaikka kaikki kauden pelit alusta alkaen. Ei mitään määräaikaisia sopimuksia vaan tuon voi irtisanoa heti ennen uuden laskutuskauden alkamista. NHL:n lisäksi tulee paljon sarjoja ja iso Leffakirjasto. Älkää ihmiset maksako tuollaisia summia, kun muilta palvelun tarjoajilta saa edullisemmin.
Käyttäjätaso 3
Elämässä on tehtävä valintoja. Ja varsinkin kanavapakettien kohdalla. Ja jos puhutaan Elisa Viihteestä, jonka osiossa nyt tätä keskustelua käydään niin SM-liigahan näkyy valitsemalla Nelonen paketti, joka on valikoimassa ollut saatavilla ennenkuin tätä keskustelua alettiin käydä. Hinta 19:95 €/kk. Missä ongelma?

Toinen kysymys on jos haluaa katsella kaapelitv:n kautta ilman Viihdettä. Elisa ei tarjoa kaapelitv-asiakkaille Nelonen pakettia. Itselläni on kaapelikortti ja Viihdekin mutta haluan katsella kiekkoa kortilla, jonka voin liittää vapaasti mihin tahansa kodin viidestä taulutv:sta seurueesta riippuen.

Arvelen, että Elisakin jatkossa tarjoaa Nelonen pakettia kaapeliin ja Viihteessä voisi tulla Soneran tyylinen porrastus.

1. Sm-liigan näkee ottamalla Nelonen Paketin (jossa kanavat Nelonen Maailma, Nelonen Kino, Nelonen Perhe sekä pro 1 ja 2). Tässä Nelonen Paketissa SM-liigaa näkyy yks ottelu/kierros + välierät ja finaalit. Hinta 19,90e/kk.

2. Sitten on saatavilla Nelonen Paketti + Nelonen Pro extra, jonka kautta näkee kierroksen jokaisen ottelu samaan tapaan kuin Urho Totalin kautta. Hinta 29,90e/kk.

3. Mikäli haluaa nähdä sekä SM-liigan että NHL:n, voi hommata Nelonen Paketti + Nelonen Pro extra+ Viasat Sport-paketin. Hinta 39,90e/kk.

Noista sitten valitsemaan..
Käyttäjätaso 3
Vastaan tuohon kysymykseesi "missä ongelma?" Ongelma on siinä aika monella, että kuka pipipää haluaa Nelonen Maailma, Perhe ym ym kanavia? Varsinkin sellaiset ihmiset jotka haluavat nähdä vain lätkää/ylipäätään urheilua? Siinä on kolme-neljä kanavaa täysin turhia jos Nelonen Paketin ottaa ja siitä 20€/kk? Tuskin. Noista esittämistäsi vaihtoehdoista lähimpänä omalla kohdalla on ehdottomasti vaihtoehto 2. Tosin siinäkin hinta todella suolainen ja siksipä haluan kuulla Elisan suunnalta, että tuleeko mahdolliseksi valita vain yhden joukkueen pelit näkyviin jollain tietyllä summalla? Vähän niinkuin Urho myi kausareita. Jos tulee ja sen saa jaoteltua kuukaisimaksuiksi vuoden ajaksi tai vaikka edes 6kk ajaksi, niin sellainen tähän talouteen sillä ehdolla, että hinta ei karkaa räpylästä.
Käyttäjätaso 1
Mitenkähän Elisa aikoo vastata noihin Soneran tarjouksiin?

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra, 12kk; 2 kk 0 € + 10 kk 29,90€/kk

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Sport, 12kk; 3kk 0€ + 9 kk 39,90€/kk

Oma veikkaukseni: ei mitenkään. Toivottavasti edes jotain -50% hinnasta parilta ensimmäiseltä kuukaudelta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra on saatavilla Elisan ja TTV:n asiakkaille niin kaapeli-tv:n kuin Elisa Viihteenkin kautta hintaan 1 kk 0€ + 11kk 29,90€/kk (12kk määräaikainen, tarjous voimassa elokuun loppuun asti).

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra on saatavilla myös yhteispakettina muiden kanavapakettien kanssa seuraavasti:

Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Sport: 39,90€/kk
Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Kulta: 49,90€/kk
Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + MTV3 Sport: 39,90€/kk
Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + MTV3 Total: 44,90€/kk

Kaikki yllämainitut sopimukset ovat 12 kuukauden määräaikaisia sopimuksia.

Eli Kanetti huomiohuomio, voit tilata nuo joko kanavakortillesi tai Viihteeseesi.

Tulevaisuuteen emme täällä näe, eli kristallipallo on rikki. Tarjoukset tulee ja tarjoukset menee, pakettien sisältö tulee ja menee. Tällä hetkellä maisema on tämän näköinen, eli Kanetin ja Loc_Doggin ja pepedin spekulaatioihin en ota kantaa.
Olen hieman hämmentynyt. Keväällä mulle myytiin määräaikaisella sopimuksella puhelimen välityksellä Viasat Gold. Olen siis sitoutunut siihen, ja yksi suuri syy miksi otin sen huokeaan 29,90e/kk hintaan oli Nelonen Prot koska näen MotoGP:tä ja NASCARia, Viasatilta toki sitten NHL:t.

Mulla on nyt siis paketti joka jatkuu määräaikaisena vaikka sisältöä otetaan pois, eihän näin voi toimia?! Kertokaahan mitä pitää tehdä että Viasatilta jatkossakin näen NHL:t ja Neloselta moottoriurheilut ilman että hinta pompsahtaa?
Käyttäjätaso 3
Turzumi kirjoitti:
Olen hieman hämmentynyt. Keväällä mulle myytiin määräaikaisella sopimuksella puhelimen välityksellä Viasat Gold. Olen siis sitoutunut siihen, ja yksi suuri syy miksi otin sen huokeaan 29,90e/kk hintaan oli Nelonen Prot koska näen MotoGP:tä ja NASCARia, Viasatilta toki sitten NHL:t.

Mulla on nyt siis paketti joka jatkuu määräaikaisena vaikka sisältöä otetaan pois, eihän näin voi toimia?! Kertokaahan mitä pitää tehdä että Viasatilta jatkossakin näen NHL:t ja Neloselta moottoriurheilut ilman että hinta pompsahtaa?

Nelosella tulee jatkossakin moottoriurheilua sekä Viasatilla NHL:ää, se mihin hintaan niin taitaa olla 39,90€/kk. Eli sullahan lähtee nyt tuosta Prot kävelee joten sulla on täysi oikeus perua kaupat. Itsellä oli Viasat Sport ja se katkaistiin välittömästi kun soitin aspaan. Nyt odotellaan kunnon tarjousta Liigasta, sillä tuo 1kk 0€ + 11kk 29,90€/kk määräaikaisella ei houkuttele tippaakaan. Ja jos kilpailijat pistävät 3kk 0 eurolla niin miettikääpä sitä, onko Elisan tarjous mitenkään kilpailukykyinen. Näillä näkymin odottelen syyskuun puoliväliin, eiköhän siihen mennessä tule parempia tarjouksia sillä tämä nykyinen tarjous on ihan sukka ja kun Elisallakin huomataan, että eihän tämä paketti myy juuri ollenkaan niin eiköhän sieltä tipu parempaa tarjousta. Tai sitten ei.
Hmm..täytyy varmaan sitten vaihtaa jotenkin Viasat Sport - Nelonen Pro -comboon koska noilla leffakanavilla en oikeen tee mitään. Joskus katson leffoja joten tavallaan turha maksaa niistä.
Käyttäjätaso 3
Turzumi kirjoitti:
Hmm..täytyy varmaan sitten vaihtaa jotenkin Viasat Sport - Nelonen Pro -comboon koska noilla leffakanavilla en oikeen tee mitään. Joskus katson leffoja joten tavallaan turha maksaa niistä.

Pelkkää Nelonen Pro:ta ei ole mahdollista saada vaan joutuu ottamaan Nelonen Paketti -kanavapaketin jossa muutama täysin turha kanava + Prot 1 ja 2. En sitten tiedä mitä Nelonen Paketti + Viasat Sport maksaa, mutta ainakin jos ottaa ne Liiga Extra kanavat mukaan niin silloin taitaa hinta olla 39,90€/kk. Oisko sitten 10€ halvempi jos pelkän Nelonen Paketti + Viasat Sport ottaa (jos edes mahdollista).

Sen verran sekava koko juttu, että eihän tässä pysy mukana kukaan.
Näyttäis siltä että kannattaa ottaa ruutu+.fi palvelu ja viaplay ja sijoittaa johonkin kaytettyyn tietsikaan tv:lle yhteydeksi. Saa kaiken urheilun , mutta ei tarvitse noita kylkiäisiä. Vois olla elisallakin jokin järki noissa paketeissa. Lisäetuna voit myös katsoa läppäriltä tai ipod/iphonelta kaiken myös reissussa, myös ulkomailla!!!
Käyttäjätaso 3
samiju11 kirjoitti:
Näyttäis siltä että kannattaa ottaa ruutu+.fi palvelu ja viaplay ja sijoittaa johonkin kaytettyyn tietsikaan tv:lle yhteydeksi. Saa kaiken urheilun , mutta ei tarvitse noita kylkiäisiä. Vois olla elisallakin jokin järki noissa paketeissa. Lisäetuna voit myös katsoa läppäriltä tai ipod/iphonelta kaiken myös reissussa, myös ulkomailla!!!

Kyllä. Itsekin olen kallistumassa ainakin tuohon ruutu+.fi pakettiin sillä se maksaa vain 19,95€/kk, toki 12kk määräaikainen tai sitten 29,95€/kk ilman sitoomuksia, toisin kun Elisalla jolla tuolla hinnalla olet loukussa 12kk. Läppäri toistaiseksi ainakin pelittää hyvin ja HDMI-piuhalla saan töllöstä näkymään. Viaplay voisi muuten tulla kysymykseen, mutta tulevalla kaudella töihin pääsyn takia ainakin yövalvomiset jäänee pois, ainakin arkipäivien osalta. Joten melkeinpä MAX Sport houkuttaisi ja sekin saisi alle 20€/kk ilman sitoomuksia kun ottaa Katsomopalvelun. Tosin mm. La Liga jää pois niin odottaisin kyllä hinnan hieman tippuvan.

Elisan ainut oljenkorsi on lyödä vähintään 3kk 0€ tarjous SM-Liiga ja/tai MAX Sportin osalta, muuten minä ja moni muu (näin uskallan sanoa) vie rahansa muualle.

Osallistu keskusteluun