Vastattu

Viasat Sport -paketti, Nelonen Pro kanavat katoavat

  • 22 elokuu 2013
  • 24 kommenttia
  • 8627 katselukerrat

Osaako joku Elisalla selittää miksei asiakaspalvelu suostunut purkamaan Viasat Sport -määräaikaissopimustani.

Viranomaisten mukaan purkuun pitäisi suostua, ja muut operaattorit ( mm Sonera ja DNA ) ovat suostuneet purkamaan määräaikaiset sopimukset sillä perusteella että Nelonen Pro kanavat katoavat Viasat Sport paketista 1.9.2013.

Todella huonoa palvelua Elisalta! Oma asiakkuus päättyy sillä hetkellä, kun kuluttajariitalautakunta antaa asiassa päätöksen.

Tässä vielä kilpailu- ja kuluttajaviraston viestintäpalveluista vastaavan lakimiehen Miina Ojajärvien kommentit siitä miten tässä tilanteessa pitäisi toimia.

 

"Jotkut yksittäiset ohjelmat voivat ja saavat vaihdella, mutta jos esimerkiksi houkutellaan asiakkaita mainostamalla NHL-jääkiekolla tai Mestarien liigalla, niin asia muuttuu. Jos asiakkaille markkinoidaan formuloilla, niin paketissa pitää olla formulat."
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ilana 23 elokuu 2013, 08:10

Laitan sinulle saria yksityisviestiä asiasta, niin katsotaan asia yhdessä kuntoon tätä kautta, ok?
Katso alkuperäinen viesti

24 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Uudelleen yhteyttä asiakaspalveluu! Jospa sattuisi langanpäähän asiakaspalvelija eikä Kanki-Kankkunen.

Näiden isojen kanavamuutosten vuoksi on aina voinut päättää sopimuksen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Laitan sinulle saria yksityisviestiä asiasta, niin katsotaan asia yhdessä kuntoon tätä kautta, ok?
Itselläni onnistui hyvin sopimuksen irtisanominen. Asiakaspalvelu siirsi puhelun sopimuspalveluun jossa irtisanominen onnistui mutkitta. Kiitos siitä.
Juuri äsken soittelin Elisan asiakaspalveluun tästä samasta aiheesta. Eipä suostunut "asiakaspalvelija" purkamaan Viasat Sport-paketin määräaikaissopimusta ! Kuinka voi olla mahdollista, että joku toinen saa asian hoidettua asiallisesti, joku toinen ei !!!!!

Tarjottiin vain Pro Extra pakettiin vaihtoa +10€ / kk. 
Käyttäjätaso 6
Irtisanomisoikeutta ei muutoksen vuoksi ole, vaan tarjoamme mahdollisuuden vaihtoon. Mikäli asiakaspalvelusta on irtisanottu määräaikaisia kanavapaketteja muutoksesta johtuen, on silloin toimittu virheellisesti. Asiakkailla, jotka ovat ottaneet paketin tietyn lajin vuoksi, on tässä tapauksessa vaihto-oikeus näiden pakettien välillä.
Käyttäjätaso 1
Eli mihin pakettiin vaihdan, jos olen ottanut Viasat Sportin NHL:n ja SM-Liigan vuoksi? Vai tulkitaanko nämä eri lajeiksi?
Minua kiinnostaa myös mihin pakettiin tässä tulisi vaihtaa. Tilasin kanavat golfin, nfl:n, moto gp:n ja pesäpallon takia. Kaikilla näillä sekä myös sm-liigalla (play offs) mainostettiin kanavia siinä vaiheessa kun paketin otin. Pelkkä laji ei oikein riitä selitykseksi kun kokonaisia kanavia poistuu määräaikaisesta paketista ei vain jokin tietty urheilulaji. Seuraavaksi poistatte paketista viasatin sport kanavat ja sama selitys ettei voi perua. Kuten jo ylläkin mainittiin niin kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan näin suuren muutoksen vuoksi oikeus lopettamiseen pitäisi kyllä olla.
siis mitä *****iä, mä tilasin 28/8 Nelonen pro paketin , 19,95/kk 1+ 6kk jossa 1 kk ilmainen ja

tänään 3/9 Nelonen pro ei näy. Täähän on täyttä huijausta, ei mitään ilmoitusta ole tullu.

Tämä asia menee eteenpäin.
Lähetin juuri ilmoituksen kuluttajariitalautakunta ja suosittelen kaikkia joita on huijattu myös tekemään näin.

Tää ei ollut ensimmänen kerta kun mulla on ongelmia Elisan kanssa, viimeksi päätin etten teiltä enää mitään tilaa mutta olinpa nuija ja uskoin että hommat sujuis paremmin. Haluan saada jonkun vastauksen kuinka tällainen *****us on mahdollista.
Minäkin olisin kiinnostunut tietämään, miten ihmeessä on mahdollista, että elokuussa tilatessani Viasat Sport paketin, oli Nelonen Pro kanavat mukana. Uskoin siis sinisilmäisenä että tuon määräaikaisuuden ajan näkyy tilaamani kanavat. Ei voi olla mahdollista että Elisa poistaa kanavia kesken tilausajan. Tästä täytyisi kertoa asiakkaalle tarjousta tehtäessä. 
pistä vaan valitusta eteenpäin, joku tolkkuhan tähän pitää saada. Elisaviihteen sivuilla oli oikein mainos tosta tarjouksesta ja mä hölmö nappasin. Eiköhän se ilmainen kuukausikin ole huijausta. No, sanonpa irti myös koko Elisa viihteenkin, kai mun rahat kelpaa jollekkin toiselle. Paljos lyödään vetoa ettei Elisan puolelta tulee mitään kommenttia.

Ja ihan vaan Elisalle tiedoksi neuvoin jo yhtä tuttavaani olemaan tilamatta teiltä mitään
Käyttäjätaso 4
Soitatte vaan aspaan niin ne purkaa ne paketit kesken määräajan kun sanotte, että prot poistettiin.
Onks noin? Toi moderaattori vastas tossa aikaisemmin että ei ole mahdollista purkaa sopimusta
Käyttäjätaso 4
Itellä oli aikanaan 12kk viasat kulta sopimus ja siitä poistu muistaakseni TMC kanava. Sillä verukkeella sain sen irtisanottua. Eli toisin sanoen jos teet määräaikaisen sopimuksen kanavapaketista ja se muuttuu, saat sen purkaa.

EDIT: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Tiedotteet/Viasat-Kulta-kanavapakettiin-sis%C3%A4ltynyt-TCM-kanava-poistuu-28-2/td-p/258690

Siinä vielä lisää aiheesta
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Elisan vastuulla on tiedottaa mahdollisista muutoksista kanavapaketteihin heti kun ne ovat tiedossa. Kuitenkin ainakin minulle yritettiin myydä Viasat pakettia elokuussa nimenomaan sillä, että SM-liiga näkyisi. Lisäksi vielä pari päivää sitten Elisaviihteessä luki, että 4 Pro kanavat kuuluvat Viasatin pakettiin (nyt ne on tosin sieltä poistettu).
Ok, kanava paketti peruttu. Soitin aspaan ja siellä kyllä tarjottiin 12 kk:n pakettia samaan hintaan mutta sitä en halunnut joten sopimus
purettiin. Eli soittoa vaan sinne
Soitin ja sain peruttua sportin ilman sen suurempaa ongelmaa. Eli soittoa asiakaspalveluun vaan jos haluaa paketin perua.
Käyttäjätaso 6
Viasat Sportin irtisanomis/vaihto -asia on selvityksessä. Palaan asiaan, kun on jotain lisätiedotettavaa.:)
Mulla oli joku ihme hässäkkä katselupaketti, Viasat Sport + Nelonen Pro+  ja vielä UrhoTV. Koko katselujakson piti loppua 3.12.2012

Sitä jatkui aina tän kuun alkuun saakka.

Nyt tekisi mieli katsoa vielä hieman golfia, NHL, kenties myös SM-liigaa.Urho TV SD-laatu oli niin karseaa kuraa,ettei sitä voinut katsoa.HD:na voisi ehkä Sm-liiga juuri ja juuri mennä.

Mites kun tuo Golf tuli englanniksi Nelonen Pro:lta ja Viasatilta ruotsiksi.En viitsisi ruotsia kuunnella kun se on pieni kielialue ja mielummin ylläpidän englanninkielentaitoani. Olin juuri lakkauttamassa koko kanavapakettia kun tulin tänne katsomaan tilannetta.

25 euroa /kuussa on budjettini ylärajalla mutta 30 euroa on liikaa.

Viasatilta tulee Anaheimin pelit mutta ei läheskään aina Nelonen Pro+ :lta.

Olisiko mitenkään mahdollista että tuo vanha paketti säilyisi, eli Nelonen Pro ja Sm-liiga palaisivat pakettiin ?

Miksi tämä uusi Pace -digiboksini on tämmöinen hidas vehje ? Näyttötila on 50 hertsiä 1080i kun Netgemin boksilla oli 1080p ja 60 hertsiä.Siis taaksepäin mennään teknologiassa ?

(Tarjouduin kyllä itse vaihtamaan konkat hajonneesta Netgem -boksistani jos ohjeet olisi tullut Elisalta, sen sijaan Elisa vaati boksini takaisin.Roskikseen vietäväksi ?)
Käyttäjätaso 4
Tomahaukki kirjoitti:
Viasat Sportin irtisanomis/vaihto -asia on selvityksessä. Palaan asiaan, kun on jotain lisätiedotettavaa.:)

Mielestäni tässä ei ole mitään selvitettävää. Jos ostat leasing auton ja kahden kuukauden jälkeen siitä viedään renkaat niin et varmastikkaan halua maksaa sitä loppuun asti.

Tietysti se, että kanavapaketteja katkotaan kesken määräaikaisuuksien on epäkannattavaa operaattorille, ***** happens, mutta asiakkaiden oikeuksia ei voi polkea oman edun nimissä missään tilanteessa.
Mä olen samaa mieltä Mr Sugarin kanssa että ei tässä pitäisi olla Elisan puolelta mitään selviteltävää.

He ovat myynneet paketin tietyillä kanavilla (painottaen SM-Liigaa) ja jos he eivät toimita tilattua tuotetta niin sopimus puretaan/ vaihetaan. Mä olisin vielä ymmärtänyt jos tästä olisi tullut yhteydenotto Elisan puolelta mutta mitään ilmoitusta ei tullut koskien tätä muutosta. Herrasokerin esimerkki oli hyvä, itselleni tuli mieleen jos menee elokuviin ja osta lipun

Iron Man 3 ja sitten 1/2 tuntia myöhemmin elokuva keskeytetään ja tilalla näytetään Pellefantin ihmeelliset seikkailut mutta mitään korvausta et saa. 
Käyttäjätaso 6
Noniin! Eli tässä tilanteessa teillä on mahdollisuus irtisanoa Viasat-kanavapaketti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Eipä onnistunut peruminen. Tarjottiin nelonen pakettia jossa ei ole viasattia (vuoden määrä-aikainen). Kuulemma ei saa peruttua. En kyllä tästä päivästä lähtien maksa mitään kyseisestä paketista.
Havahduin tähän asiaan tänään kun poika tuli kysymään miksei liigaa ole enää näkynyt hetkeen. Kävi ilmi, että keväällä hankkimani nelonen-paketti oli loppunut ja PUHELINMYYJÄLTÄ tilaamani paketti SM-liiga (LIIGA), NHL, Viasat Sport paketti ei ollutkaan sitä mitä heinäkuussa minulle myytiin...

Tilasin paketin, joka piti sisällään SM-liigan, NHL:n ja joukon muita urheilulajeja hämmästyttävään pakettihintaan 19,95 eur/kk - normaalihinta 39,90 eur/kk. Sopimus oli 1kk ilmainen ja sen jälkeen määräaikainen muistaakseni 6kk ja tämän jälkeen jos jatkan niin hinta pysyy samana 19,90 eur. Tämä tarjoushan oli tietenkin vain Elisa Viihteen uskollisille asiakkaille (lähes alusta saakka mukana olleille). Varmistin vielä että näkyy varmasti SM-liiga ja NHL ja se myös minulle vakuutettiin.

Nyt luettuani tätä palstaa, tilanne valkenee aika karuna eteeni... huijattu mikä huijattu!

Kiitos ja kuulemiin... Toki pyydän Elisalta kopion sopimuksesta, jolla suostuin laskutettavaksi... Onhan se kiva nähdä minkälainen sopimus on syntynyt.

Osallistu keskusteluun