Kysymys

Viihde asentamatta koska modeemi ei toimi vaikkei siinä ole vikaa?

  • 21 maaliskuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 795 katselukerrat

Otin viikko sitten Elisa Viihteen, monta puhelua, viestiä, asentajan käyntiä ja uutta modeemia myöhemmin se ei edelleenkään toimi.. Olen töissä ma-pe 8-16 eli aina silloin kun elisa soittaa tai laittaa viestiä.. Ollaan tänään koko päivä kotona, voisiko nyt joku soittaa tai tulla uudelleen kytkemään? OmaGuruun en haluisi soittaa ja maksaa koska asennus kuuluu hintaan. 

Tiistaina kun asentaja kävi niin sanoi että nyt saa yhteyden jo puhelinpistokkeeseen saakka mutta modeemi on rikki, ja keskiviikkona kun elisalta soitettiin niin kerroin asentajan kommentin ja nauroivat siellä että tuskin modeemissa vikaa on, asentajat vain eivät osaa käyttää..? Eilen tuli postissa uusi modeemi mutta tilanne edelleen sama..

Vinkkejä mitä teen? :smileyhuh:

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kerrotko vähän lisää ongelmasta. Miten modeemin "toimimattomuus" ilmenee?

Mikä modeemi?

Mitkä valot modeemissa palaa?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Tarkistin asiaasi. Tosiaan laitteiden kanssa oli ollut tietojen mukaan ongelmaa. Modeemi oli resetoitu viimeiseksi ja sillä yhteys lähti toimimaan. Mittasin yhteyttä ja hyvältä näyttää täältä käsin ja uskaltaisin veikata että se sinulla nyt toimiikin siellä. Katsoin myös että sinuun oli yritetty saada asentajan toimesta yhteys, mutta siinä ei onnistuttu joten otamme vielä yhteyttä myöhemmin.
  • Osallistu keskusteluun