Kysymys

Viihde ei vaan toimi ...mikä tilalle ?

  • 12 kesäkuu 2014
  • 7 kommenttia
  • 1603 katselukerrat

Meiltä siirtyi PPO:n viihdepaketti elisalle. mutta ei se vaan toimi. Viikko yritetty . Sähköposteiihin ei vastata, asiakaspalvelussa ei osata auttaa, eteenpäin ei pystytä yhdistämään, soittopyyntöä ei voi jättää kun täynnä...Minulle taitaa riittää tämä viihde nyt illoiksi. Mutta tilalle pitäisi saada joku laajakaistaliittymä, onnistuisiko yhteydenotto tätät kautta ?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei outi222,

Tervetuloa Palstalle! No sepäs kuulostaa harmilliselta tilanteelta. Jos laitat asiakasnumeron profiiliisi, voidaan tarkemmin tutkia yhteyden tilannetta.

Kuinka yhteyden toimimattomuus ilmenee, onko myös internet-yhteydessä ongelmia?
Käyttäjätaso 3
Suosittelen kaikille Soneran Koti-TV pakettia, noin 100xparempi kuin tämä Elisan käsittämättömän huono paketti.
Käyttäjätaso 2
Watson palvelun saa toimimaan tuolla entisellä PPO:n motorola boxilla. Kannattaa ainaki kokeilla. Tosin siihenkin tarvitsee netin. Mutta esim. Saunalahden 4g liittymä toimii siinä.
Miten se watson laitetaan toimimaan? Tunnukset on jo.
Käyttäjätaso 2
https://www.watson.fi/pctv/Info?page=info__16_

Tuossa ohjeet. Oon ite modannu muutaman boxin ja hyvin toimii.
No niin. Se olikin tuo reitittimen 4portti kun kiukutteli. Täälläkin jossain oli siitä juttua. Eli vaihdoin tuon intenoiden välisen johdon 2porttiin ja nyt toimii.
Elisasta vielä. Lumotv loppui 11.6 vaikka pari päivää aiemmin, kymmenien yritysten jälkeen, puhelimessa sanoi päiväksi 17.6. Tilausvahvistusta, jossa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat, ei ole tullut vieläkään. Elisaviihdepaketista puuttuu kuulemma lumon paras osa eli kahden viikon peruskanavien automaattinen tallennus. Voi olla että lopetan paketin jahka joskus saan sitä ensin edes kokeiltua.

Osallistu keskusteluun