Vastattu

Viihde + iPad

  • 10 huhtikuu 2012
  • 7 kommenttia
  • 2662 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 7 kommenttia
Yritin haku-toiminnon kautta etsiä ratkaisua , en vaan löytänyt. Onko muilla seuraavanlaista ongelmaa: Kun katselen tallennetta iPadin kautta noin puolen tunnin kohdalla tallenne pysähtyy. Kun painaa toisto näppäintä kuva liikahtaa hieman ja pysähtyy jälleen. maksimissaan olen odottanut 20 minuuttia että lähtisi toimimaan, ei lähde. Eikä ole väliä mikä tallenne on kyseessä, sama homma kaikilla tallenteilla.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ErnoO 6 syyskuu 2012, 08:55

Tämä 30 minuutin jälkeen WiFin tiputtava vika löytyi ja on korjattu. Päivitys on ladattavissa kunhan Apple saa sen tarkastettua, arviolta noin viikon päästä. 
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Onko sulla käytössä bluetoothlaitteita ipadin kanssa? Itellä samantyyppinen ongelma oli ja se ratkesi, kun sammutti ipadin bluetoothin.
Kiitos vastauksesta, mutta mutta, ei ole bluetooth päällä. Tällä hetkellä katselen tallenteita siten että kun toisto katkee painan mieleen ajankohdan ja hieman aikaa odotettuani yritän hakea saman kohdan ja aloitan toiston siitä. On toki hieman turhauttavaa pätkiä katselu näin... Kokeilin tuossa esimerkiksi Booxtvtä, toimi loistavasti sekä suorat lähetykset että tallenteet.
Seuraavaksi kokeilisin vaihtaa oma.elisan kautta modeemin wlan-asetuksia siten että määrittää vakituisen yhteyskanavan esim 9 käytettäväksi wlanille (normiasetus taitaa olla automaattinen). Modeemin resetti tietty perään. Jos kuitenkin omistat kaapelimodeemin, niin sitten en osaa neuvoa. Vikasi on mahdollisimman harmittava, itse sen tiedän. Toivotaan, että saataisiin ratkeamaan näillä kikoilla...
Olen havainnut vastaavanlaisen ongelman kun katson tallenteita uudella iPadilla. Jokainen tallenne keskeytyy 40 minuutin kohdalla ja wlan-yhteys lähtee alta. Vanhemmalla iPadilla ei tätä ongelmaa ole. Vastaavasti muissa videon streamaus-sovelluksissa en ole vastaavaa ongelmaa havainnut.
Viikon verran huomannut itsekin tämän ongelman nimenomaan iPad 1:llä... Yleensä noin 20 min kohdalla ja toisen kerran 40 min kohdalla... Molemmilla kerroilla tiputaan 3G:n varaan ja toisto loppuu. Asetusvalikkoon mentäessä wlan-yhteys palaa takaisin, mutta viihteen appin takia ei voi suoraan jatkaa katselua,vaan tallenne on haettava uudelleen toistoon ja kelattava jäätyyn kohtaan
Onko kukaan keksinyt tähän ongelmaan mitään ratkaisua? Varsinkin elokuvissa hieman ottaa päähän kun puolen tunnin välein pitää käydä aktivoimass wi-fi ja kelata siihen kohtaan mihin toisto viime kerralla jämähti.
Tämä 30 minuutin jälkeen WiFin tiputtava vika löytyi ja on korjattu. Päivitys on ladattavissa kunhan Apple saa sen tarkastettua, arviolta noin viikon päästä. 

Osallistu keskusteluun