Vastattu

Viihde ja CMore

  • 28 huhtikuu 2017
  • 4 kommenttia
  • 389 katselukerrat

Tiesittekö, että Viihteen kautta ostettava Cmore - total onkin sisällöltään rajoitettua? Minulle tämä selvisi vasta nyt ja olen siitä todella pöyristynyt.

Viihteen kautta ostettuna CMoren ohjelmakirjastosta puuttuu ohjelmia kuten esim. uudet muumit ja MignightSun - sarja. Huomionarvoista on myös, että tämä "rajoitettu sisältö" on 5€/kk kalliimpaa. Mistäköhän me siis maksamme extraa?

Ja ennen kaikkea miksei tästä ole tilausvaiheessa mitään mainintaa? On ennenkuulumatonta, että palvelua markkinoidaan täsmälleen samalla nimellä, mutta se on sisällöltään kuitenkin eri tuote. Ostaisitko sinä BMW:n joka itseasiassa onkin muuten Renault?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Red 4 toukokuu 2017, 12:25

Kiitos huomiosta sisällön suhteen. MTV toimittaa meille tuon C More -ohjelmakirjaston sisällöt suoraan. Laitettiin tästä viestiä eteenpäin, ja selvitämme miksi kyseiset sarjat eivät näy kirjastossa ja kuinka saisimme tämän tilanteen korjattua.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kiitos huomiosta sisällön suhteen. MTV toimittaa meille tuon C More -ohjelmakirjaston sisällöt suoraan. Laitettiin tästä viestiä eteenpäin, ja selvitämme miksi kyseiset sarjat eivät näy kirjastossa ja kuinka saisimme tämän tilanteen korjattua.
Käyttäjätaso 5
voisi samantien tulla nuo c-moren omien nettisivujen tunnukset ja esimerkiksi c-more sportin katseluoikeus sille kyseiselle tunnukselle, kun tilaat c-moren paketin elisa viihteeseen.
tällöin tilaisin ennemmin elisa viihteen kautta kyseisen sopparin, kun kerran c-morelta ei ole tulossakaan mitään keinoa katsoa sisältöjään televisiosta.
ainoa oikeastaan mihin toisaalta noita c-moren tunnuksia tarvitsisin, olisi se että voisi katsoa formulakisat tarvittaessa jälkikäteen, nykyinen pelkkä viiteen c-more ei taida moista mahdollistaa, tai jos mahdollistaa niin vain 7 vuorokauden ajan.
c-morella ne taasen näkyvät aina seuraavan kisaviikonlopun alkuun saakka, joka voi olla huonoimmillaan se sama 7 päivää tai sitten jopa kuukauden.

parastahan olisi toki jos elisa toisi c-moren kirjaston viihdesovellukseen kokonaisuudessaan ja lisäisi f1 ja muiden urheilupakettien katselulle samat mahdollisuudet kuin c-more.fi sivustokin.
Käyttäjätaso 1
Tämän lisäksi viihteen kautta tilatun C moren leffoja tai sarjoja ei voi katsoa mobiililaitteilla. Vain suoratoisto toimii mobiilisti. Leffat pitää katsella kotona.

Ja kaikki tämä 5€ korkeenpaan hintaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
mulla on ollu cmore total sport eiliseen saakka viime yönä siis päätty mutta
tänään sitten ostin cmore total paketin cmoren sivuilta
yllätyksekseni formulat näky paremmalla laadulla kuin elisaviihteessä vaikka kummatkin tulee netin kautta ja on jopa halvempi kuin elisalla
eli tein oikean rarkasun tästäkin syystä irtisanoa kanavapaketin

Osallistu keskusteluun