Kysymys

Viihde on toiminut hyvin!

  • 22 marraskuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 34662 katselukerrat

Tämä palsta on täynnä moitteita Viihteen käytöstä. Sanotaan nyt jotain positiivista väliin.

Viimeisen valkoisen Pacen päivityksen jälkeen digiboksi tai modeemi eivät ole kaatuneet kertaakaan. :smileycheesy:

Viihdevalikkokin tuntuisi toimivan hiukan liukkaammin kuin aikaisemmin. :)

Eli ainakin kuukausi ja risat päälle on sujunut ongelmitta.

Ihan vaan sillä, että äkkinäinen palstaa lukeva saattaa ajatella, että Elisalla ei toimi mikään... 😉

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hyvä, että positiivisiakin kokemuksia tulee esille.

Kerran itse tainnut buutata päivityksen jälkeen tämän Pacen. Tosin olemme oppineet vajaassa viidessä vuodessa käyttämään viihdettä riittävän rauhallisesti ja muutenkin siten, ettei kovin usein tarvitse tehdasasetuksia palautella jne. Jos käyttäisi kuin muitakin laitteita, niin polvillaan olisi toki aivan liian usein.

Ja onhan sitten käyttömäärissä eroja. Joku tallettaa paria ohjelmaa ja katsoo pari tuntia tallenteita viikossa. Loput katsele suoraan telkusta digiboksia vaivaamata. Joku tallettaa suurimman osan ohjelmista eri kanavilta ja katselee ne tallenteina hyppien ja pomppien eri tavoin. Ja maksukanavia ym. tallenteiden ohessa digiboksilla kuikuilee hyppien kanavilla edestakaisin.

Toisella vaatii buutin pari kertaa vuodessa, toisella pari kertaa kuukaudessa ja hätäisesti painellen pari kertaa viikossa.
Meillä täällä Joensuun kupeessa on ollut Elisa Viihde ADSL yhteydellä n. neljä vuotta ja toiminut ihan hyvin koko ajan muutamia kertoja lukuunottamatta. Katsomme F-1 ja ja pari muuta maksukanavaa, omia tallenteita ja jonkin verran vuokraleffoja. On myös halvin ADSL ratkaisu tänne. Uuden kaukosäätimen toimitus oli kiitettävän nopeaa ja edullista (koira söi edellisen säätimen). Boxi on ollut NetGem 8100, en tiedö onko se miten yleinen. Viime aikoina on ollut ongelmia Viasatin Sport exstran kanssa joka ei aina näy (sinänsä ikävää kun koko kanavapaketti on otettu La Ligan takia).
Tarkennuksena sen verran, että tallennettuina on 20-30 ohjelmaa ja 1-5 ohjelmaa tulee katsottua tallennuksilta per ilta, eli ihan aktiivista käyttöä on ollut, tosin ei mitään hardcore käyttöä sentään.

Ilmainen vuokraelokuvamme katsottiin eilen ja se sujui ongelmitta.

Osallistu keskusteluun