Viihde-sovelluksen ja sisältöjen irtisanominen

  • 5 huhtikuu 2016
  • 0 kommenttia
  • 4223 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos haluat päättää Viihde-sovelluksen tilaamisen syystä tai toisesta ja siitä huolimatta niin se onnistuu alla olevan ohjeen mukaan eikä siitä tarvitse erikseen aloittaa uutta keskustelua. Palautetta, kehitysehdotuksia, ajatuksia - niin risuja ja ruusuja - olisi kuitenkin kiva kuulla jo olemassa olevissa keskusteluissa ja jos ei sopivaa löydy niin rohkeasti uutta aloittamaan!

Kuvat napattu puhelimen mobiiliselaimesta, mutta samat asiat pitäisi olla jokaisella laitteella sivustolle mentäessä ja jos sivusto tuntuu olevan "toimimaton" kokeile eri selaimella.

Päivitellään ohjetta tarpeen mukaan tässä matkan varrella! Lyhytosoite tähän ohjeeseen on elisa.to/lopetasovellus :)


Elisa Viihde -sovelluksen (puhelin/tabletti) irtisanominen

Elisa Viihde -sovelluksen voit irtisanoa elisaviihde.fi-palvelussa osoitteessa elisaviihde.fi/omasovellus. Sinun tulee kirjautua sisään, jotta näet tilaustietosi. Kirjautumistunnuksen löydät tilausvahvistukselta ja OmaElisasta. Unohtuneen salasanan voit myös muuttaa OmaElisa-palvelun kautta.
Tarkista myös tämä! Jos olet tilannut Elisa Viihde -sovelluksen niin todennäköisesti olet tilannut siihen myös lisäsisältöä ja ne tulee irtisanoa erikseen

Jos Elisa Viihde -sovelluksessasi on myös ohjelmakirjasto (esim. Elisa Aitio, HBO tai SF Kids) käytössä, täytyy se irtisanoa erikseen. Ohjelmakirjaston voit irtisanoa elisaviihde.fi -palvelussa välilehdellä Maksukanavat.

Klikkaa Lopeta tilausKlikkaa Vahvista lopetusKlikkaa Palaa kanavapaketteihin ja päivitä sivu, jolloin Lopeta tilaus painike häviää ja irtisanominen on tehty onnistuneesti. Sivulla näkyy kuinka pitkään tilaus on vielä voimassa irtisanomisesta huolimatta, koska kanavapaketeissa ja ohjelmakirjastoissa on pääsääntöisesti yhden kuukauden minimitilausjakso tai kanavapaketilla on ollut määräaika ja sopimus päättyy sen lopuksi irtisanomisen jälkeen.
Huom! Elisa Viihteen (digiboksilla) irtisanominen

Elisa Viihteen irtisanot ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, asioimalla Elisan myymälässä tai OmaElisassa valitsemalla vasemmalta (tai mobiiliversiossa kolmen viivan alta avautuvasta valikosta) Viihde > Sopimus > Päätä sopimus. Muistathan klikkailla haluamasi irtisanomispäivän ja vahvistuspainiketta lopuksi. Mikäli sopimuksella on määräaikaa jäljellä ja sopimuksen irtisanominen ei onnistu OmaElisan kautta niin yritä uudelleen noin kuukautta ennen määräajan päättymistä.


Irtisanoin palvelun, mutta silti laskullani on veloitettu koko kuukaudesta?

Jos samalla laskulla laskuttuu muita kuin irtisanomiasi palveluita niin laskutus korjaantuu automaattisesti tulevalla laskulla.


Eikö ohjeesta selvinnyt jotakin tai kaipaatko lisäapua?

Kysy ihmeessä ja saamme sen perusteella täydennettyä tätä ohjetta! Laita kysymys vaikka tämän keskustelun jatkoksi. Ethän laita mukaan omia tietojasi julkiseen keskusteluun.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun