Kysymys

Viihde vimpain (gadget) ei toimi

  • 10 toukokuu 2011
  • 8 kommenttia
  • 1989 katselukerrat

Viihde vimpain lakkasi yhtäkkiä toimimasta, herjaa väärästä salasanasta vaikka ne ovat oikein.

8 kommenttia

jep, sama ongelma täällä. Onko tulossa korjausta??? 😠
ei toimi, mikä mättää??? 😞

ei toimi, mikä mättää??? :(


Ei toimi ei, liittynee varmaankin tuohon Media Manager -ongelmaan (edellinen viestiketju), koska minulla lopettivat about samoihin aikoihin molemmat toiminnan. Eli normaalit liittymätunnukset eivät nyt toimi. Poikkeuksena heti tuohon sääntöön todettakoon, että Viihde Symbian -sovellus kännykässä toimii kuitenkin ok.

Viihde managerin suhteen ongelma on tiedostettu ja asia tutkinnassa, väitettiin em. ketjussa.

No, koska Yle HD toimii, niin ei tämänkään suhteen heti valituskynnys niin helposti ylity, varmaan lähtee viimeistään huomenna tämäkin toimimaan 🙂
Jep sama vika täälä.  Toivottavasti saavat nopeeta kuntoon.

Ärsyttäväksi tuon tekee se että nettiselaimessa lakkasin myös fullscreen toiminto pelaamasta samaan aikaan. Eli kun tuplaklikkaa kuvaa niin ei mene fullscreeniin ja jos painaa fullscreen nappia niin mitään ei tapahdu. Ei toimi firefoxilla, ie9:llä tai safarilla.

Eli tällä hetkellä en keksi mitään tapaa saada videota fullscreeniin koneen kautta. Olisi hieno kun viihteen selainversiossa olisi myös linkit jolla video aukeaisi suoraan vlc:hen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Liittyy tähän samaan:
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,4014.msg33087.html#msg33087
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Liittyy tähän samaan:
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,4014.msg33087.html#msg33087


Ongelma korjattu, toimii taas.
Jos tuon vimpaimen sulkee ja lisää uudelleen, niin käyttäjätunnus ja salasana täytyy kirjoittaa uudestaan. Saisikohan sen jotenkin pysyväksi jos tulee esim. painettua väärää nappia? Itselläni myös ongelmana nyt, että suurennettuna ei näy millään koneella (käytössä useita) tuossa sivulla "Suositut ohjelmat" listaa, vaan siinä näkyy pelkästään valkoinen ruutu. Teenkö jotain väärin vai mitä on tapahtunut?
Ei toimi edelleenkään. Sivustoille toimii tunnukset, mutta vimpain kuoli molemmissa koneissa w7 32bit

Osallistu keskusteluun