Kysymys

Viihteen linja + sopimus..?

  • 1 lokakuu 2012
  • 0 kommenttia
  • 416 katselukerrat

Hehe. Viihde ollut käytössä nyt siis pari viikkoa, ensimmäisen viikon aikana vein modeemin Shopitiin koska lakkasi toimimasta, ADSL valo vain vilkkui mutta yhteys toimi vanhalla modeemilla joka on peräisin aikaisemmasta Saunalahden sopimuksesta joka päättyi. Vanhallla modeemilla pärjättiin ongelmitta parisen päivääm kunnes uusi modeemi saapui Postiin. Tätä ennen Viihteen mukana tullut Modeemi heitti jatkuvasti Troubleshootingia jolloin yhteys katkesi minutiksi-pariksi ja lähti taas toimimaan.

No nyt ollut uusi modeemi vajaa viikonpäivät käytössä. Kas kummaa, taas tullut Troubleshootingia useita kertoja, pahimmillaan 2-3 tunnin aikana... 🙂 Äsken teki taas tuon saman, että yhteys toimimaton, kurkkasin modeemia ja maapallonkuva siis paloi punaisella?

Vanhaan aikaan, kun soppari oli Saunalahdelta ei tullut yhtäkään katkosta ja tuntuisi, että tuolla sauniksen modeemilla muutenkin Viihteen yhteys toimii ongelmitta, omien kokemusten perusteella. Myös pakko heitätä tähän se, että Viihteen modeemin WLAN on ala-arvoinen, olen alle 5m säteelä modeemistä ja luurini saa yhteyden siihen todella harvoin. Saunalahden modeemilla yhteys toimii ongelmitta!

Onkohan mahdollista alkaa käyttämään palvelua vanhalla modeemilla, palauttaa Viihteen modeemi ja saada laskuun hyvitystä :smileycheesy:

On myös TAJUTTOMAN hidas tuo digiboxi, käynnistykseen menee jopa minuutin verran! :smileykiss:

Ihmetyttää myös tilausvahvistus? :D

Maksut:
Kampanjakausien aikana
Elisa Viihde 0,00 euroa/kk
Määräaikainen: 24kk
Yhteensä 0,00 euroa/kk

Kampanjakausien jälkeen
Elisa Viihde 39,90 euroa/kk
Määräaikainen: 24kk
Yhteensä 39,90 euroa/kk

Tiedän, että väärä paikka itkeä mutta ehkä saisi jotakin konsultaatiota? Onko yleistäkin..?

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun