Vastattu

Viihteen siirtäminen uuteen osoitteeseen kesän ajaksi

  • 31 toukokuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 266 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Hei. Asun opiskelemassa eri kaupungissa kuin missä tulen viettämään kesän työpaikasta johtuen. Onko Elisa viihde sekä sen mukana oleva internetliitymä mahdollista siirtää vain kesän ajaksi uuteen osoitteeseen, vaikka en sinne tosiasiassa vakituisesti muuta? Omassa osoitteessa on käytössä 100/10 liittymä ja uuteen on mahdollista saada vain 50/10, vaikeuttaako se mahdollista siirtoa?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 31 toukokuu 2016, 14:52

Hei Mindye! Tervetuloa palstalle!

Pääsääntöisesti tuo ei ole mahdollista, mutta laita viestiä http://elisa.fi/palstatiimi, niin vilkaistaan miltä tilanne näyttää 🙂
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Mindye! Tervetuloa palstalle!

Pääsääntöisesti tuo ei ole mahdollista, mutta laita viestiä http://elisa.fi/palstatiimi, niin vilkaistaan miltä tilanne näyttää 🙂
Käyttäjätaso 4
MIndye, ongelma on monesti siinä että varsinkin talouksissa joissa ei ole kiinteistölaajakaistaa Elisalta, vaatii yhteyden siirto asentajan käyntiä paikalla. Homma on siis kovin työlästä ja kustannuksia aiheuttavaa vaan muutaman kuukauden siirron vuoksi - tuosta voi myös saada jotain ongelmia aikaan, jos linja ei nousekaan vaan modeemia paikasta toiseen siirtämällä.

Toki jos tämä siirtotyö hinnoitellaan siten, että se on taloudellisesti kannattavaa, tuosta voisi jonkinlaisen palvelunkin saada. Uskon tosin ettei Elisa tähän lähde, koska tuskin kovin moni haluaisi tosiasiallisia kustannuksia kattaa.

Suosittelen sinulle siirrettävän 4G-reitittimen käyttöä, mikäli vaan molempien osoitteiden verkko on riittävän hyvä 4G:n suhteen. Tällöin et ole sidottu mihinkään yksittäiseen lokaatioon nettiyhteytesi kanssa.

Osallistu keskusteluun