Vastattu

Viihteen sopimusaika?

  • 11 maaliskuu 2014
  • 7 kommenttia
  • 1419 katselukerrat

Hei,

Olen tehnyt Elisa viihteestä 9.3.2012 käsittääkseni kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen. Nyt kävin Oma Elisassa katsomassa ja siellä sopimuksen tilana oli, että määräaikainen sopimus päättyy 9.3.2015.  

En ole jatkanut sopimusta joten onko tässä käynyt niin, että kun en ole sopimusta irtisanonut niin sopimus jatkuu määräaikaisena aina vuoden kerrallaan?? Joskus aikoinaanhan kuntosalit toimivat näin mutta ei taida enää nykyään olla luvallista?

Miten muilla?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 13 maaliskuu 2014, 09:34

Elisa Viihde -palvelun määräaikaisuuden kesto on tosiaan sen 24kk, mikäli sopimukselle ei ota jatkotarjousta. Määräaikaisuuden päättymisen jälkeen sopimus jatkaa toistaiseksi voimassaolevana.

Lähetin stimangi sinulle yksityisviestin sopimustasi koskien. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Kyllä tuo määräaikainen sopimus on vain kaksi vuotta, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Ilmeisesti Oma Elisan tiedoissa on virhe.
Käyttäjätaso 2
Erittäin Elisamaista. Itsellä pitää oikaista kaikki tuontapaiset vedätykset, joku huonompiaistinen ei olisi tuota huomannut.

50 aamua minulla olisi vielä Elisan asiakkuutta lusittavana. Ei näy tekstityksiä netistä katsotuissa, ainakaan "Vielä Virtaa" -tallenteissa ja kelaus hyppii mihin milloinkin, kelauspalkki ei näy tarpeeksi kauan jne.,jne.,jne.,jne. kaikkia korjauspäivityksiä on usein lupailtu, mutta ne ovat olleet ihan täysin tyhjiä puheita. Ei vaan jaksa enää tehdä häiriöilmoituksia, kun on niin vähän aamuja jäljellä.

Nykyään Aspa on kyllä soitellut jopa useita kertoja viikossa ja kysellyt Eviihteen toimimisesta, kun sopimus on loppusuoralla, ikävä kyllä en voi heitä laskuttaa minulle soittamisesta.

Itse kyllä veloittavat jopa jonottamisesta eivätkä ilmeisesti vastaa vaikka olisivat vapaana, jotta saavat tienattua provikat.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Elisa Viihde -palvelun määräaikaisuuden kesto on tosiaan sen 24kk, mikäli sopimukselle ei ota jatkotarjousta. Määräaikaisuuden päättymisen jälkeen sopimus jatkaa toistaiseksi voimassaolevana.

Lähetin stimangi sinulle yksityisviestin sopimustasi koskien. 🙂
Tarkkana pitäisi olla asiakkaan näiden sopimusasioiden kanssa. Elisan sopimuskäytäntö on jokseenkin erikoinen.

Ei ole mikään yllätys, jos Elisalta tulee tilausvahvistus, jollaista ei tunnista tilanneensa.

Minulla oli se kuuluisa sinivalkoinen digiboksi. Aikani taisteltua laitteen kanssa valitin sen toiminnasta. Minulle toimitettiin uusi Netgem N7700 ja lähetettiin Elisa Viihde -palvelun muutostilauksen tilausvahvistus, jossa palveluun kuuluvan laajakaistaliittymän tekniikka oli vaihdettu hitaampaan 10M ja palvelun hinta pysyi ennallaan. Tilausvahvistus oli muotoiltu siten kuin minä olisin sen tilannut, mitä en kuitenkaan ollut tehnyt vaan halusin toimivan digiboksin.
Yritin irtisanoa määräaikaisen sopimuksen jo ensimmäisen vuoden aikana, mutta sitä ei hyväksytty liian aikaisen ajoituksen vuoksi. Ennen määräaikaisen sopimuksen päättymistä ovela asiakaspalvelija soitti ja kyseli tyytyväisyyttäni palveluun jne. Sitten tulikin sopimuksen muutosvahvistus, jossa oli määräaikaisuus uusittu (24 kk). Olisin halunnut sopimuksen jatkuvan vain toistaiseksi voimassa olevana, mutta en huomannut käyttää 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta.
Nyt laitan hälytykset päälle, ettei tämä ainakaan toistuisi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jos tartut noihin porkkanoihin, niin sopimus uudistuu aina määräaikaisena. Siksi ei kannata sitä uusia, vaikka tarjoavat ilmaista digiboksia. Kuten itsekin totesit, niin ilmaisuudellakin on hintansa, tässä tapauksessa 24 kk määräaikaisuus. Viihde-sopimus voi toki irtisanoa vaikka huomenna päättymään, mutta jos se on määräaikainen, joudut maksamaan jäljellä olevat kuukaudet kerralla pois ja siinä tapauksessa on järkevää käyttää sopimus loppuun.

Jos et halua nukkua ohi, niin kannattaa olla ajoissa yhteydessä aspaan ja siellä voivat ajastaa sopimuksen päättymään määräaikaisuuden loppuun. Toki vielä jonkun verran ehdottelevat ilmaisia leffavuokrauksia, kuukausimaksuvapaita kuukausia jne. Mutta ne aina laukaisevat uudet kahleet eli tarkkana kuin porkkana. Käsittääkseni sopimuksen voi ajastaa irtisanottavaksi kuukausienkin päähän niin ei ainakaan unohda.
Yritin irtisanoa kirjallisesti määräaikaisen sopimuksen kahden kuukauden kuluttua sen alkamisesta päättymään sopimuskauden loppuun, ettei vain unohtuisi, mutta aspa ei sitä silloin hyväksynyt liian aikaisen ajoituksen johdosta. Laitoin irtisanomisilmoitukseeni vieläpä perustelut irtisanomiselle.
Spimusehdoissa kirjoitetaan: "Asiakas voi irtisanoa sopimuksen päättymään määräaikaisen sopimuskauden lopussa ilmoittamalla siitä Elisalle 30 päivää ennen määräaikaisen sopimuskauden päättymistä."
Että näin Elisalla.

Minulle tämä jää sitten viimeiseksi, mikä näin ennakkoilmoituksena annettakoon.
Itsellä menee sopimus katkolle nyt loppukesästä. Voiko olla varmempaa asiaa, kuin se, ettei tähän talouteen oteta enää tätä ns.palvelua, jotka ontuvat tuon tuosta.
Rintaa röyhistäen elisa kertoo miten viihteen valikko tuleee uudistumaan jne. Haha!
Koettakaaas saada ekaks ne vanhat palvelut toimimaan-

Tällä kertaa päivityksen jälkeen pimeinä Sub, Frii, sport1 ja 2. On tehty kanavahaku kahteen kertaan. No täytyy jatkaa tätä tutuksi tullutta askartelua jotta saisin näkymään maksukanavat(kin) joista maksan.
Tehdasetuksia taas esiin, sieltä se lähtee. Elisa ja elisan lastentaudit. ei jaksa edes kiroilla enää.

Osallistu keskusteluun