Kysymys

Viihteen toimivuus

  • 24 huhtikuu 2014
  • 1 kommentti
  • 3274 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Olen ollut viihteen käyttäjänä nyt kohta ne pakolliset 2 vuotta. Uskoin edellisten kokemuksieni johdosta että homma pelaa.

Olen ollut saman firman käyttäjänä  no melkein parikymmentä vuotta, jo ennen Saunalahtea, Jippeetä ynnä muita välivaiheita. Sähköpostiosoitteni on netlife.fi, se oli silloin kun hommia aloiteltiin. Hommat ovat toimineet mielestäni kohtuullisesti kaikki nämä vuodet ja olen myös puolustanut firman palveluja kun niitä on arvosteltu koska kuten mainitsin minulla ne ovat toimineet ainakin kohtuullisesti.

Se siitä. Tämä viihdepaketti on tv:n osalta täysi susi. Älkää missään nimessä hairahtuko tähän. Se ei toimi. Sille ei saa korjauksia. Siitä ei saa alennuksia vaikka se ei pelaa, siitä ei voi valittaa kuin maksullisessa puhelimessa jossa ne ei tiedä mitään. Asetukset korjattu, boxi vaihdettu.

Äänet häviää. Joka toinen päivä.   Ota virtajohto irti, odota asetusten haku, kanavien haku, joka toinen kerta vielä erikseen.

Kanavat häviää. Siis joku yksittäinen kanava, tänään TV5. Ota virtajohto irti, odota asetusten haku, kanavien haku, joka toinen kerta vielä erikseen.

Ns. lisäkanavat. Pätkii, sössöä, jumittaa koko boxin, ei ohjelmatietoja ja jos on ne on päin mäntyä. Ota virtajohto irti, odota asetusten haku, kanavien haku, joka toinen kerta vielä erikseen.

Iloa elämään, viihdettä kohtuullisesti ja varo Elisaa.

T. MG

1 kommentti

Itse juuri vaihoin lumo tv:n tähän pas*aan elisa viihteeseen. Muutin just niin mulle sanottii että lumo tv:tä ei enää saa uuteen osoitteeseen ja että minun pitäisi siirtyä elisa viihteeseen. Kysyin vielä myyjältä että voinko katsoa viihteen kautta vanhoja ohjelmia (lumotv:ssä pystyi katsomaan minkä vaan ohjelman 2viikkoa taakseppäin) myyjä sanoi että kyllä voi katsoa vanhoja ohjelmia, unohti vaan mainita että ne pitää itse tallentaa. 

Elisa viihteeseen sain kyllä heti tunnukset mutta laajakaistan avaus myöhästyi sovitusta ajasta 2viikkoa. Asiakaspalveluun soitin kun ei netti auennutkaan sovittuna päivänä, kävi selvittelemään mikä on vialla niin kukaan tiennyt edes kuka mulle netin toimittaa että onko se kymp, saunalahti vai elisa.

Satunnaisia pätkimisiä, kanavaa vaihtessa menee välillä tosi kauan että äänet kuuluu.

Pakko se on tän kanssa kärvistellä seuraavat 2vuotta mutta olen varma että käyttö loppuu siihen päivään kun määräaikanen sopimus menee umpeen.

Osallistu keskusteluun