Vastattu

Viihteen uudet nettisivut

  • 20 huhtikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 672 katselukerrat

Uudet nettisivut ovat sietämättömän huonot. Mahdottomat käyttää. Vanhat sivut olivat yksinkertaiset, ja niitä osasi ihminenkin soveltaa.

Esimerkiksi: Jos on 1500 tallennetta, ja etsii niiden joukosta suurennuslasin avulla, odotettu tallenne periaatteessa löytyy, mutta sitä ei pysty mitenkään poistamaan. Järkyttävää touhua.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Scarpia 22 huhtikuu 2015, 16:40

Pikavastauksena muuten että jos etsit suurennuslasin kanssa tuolta tallenteen, niin painamalla hakutulosikkunasta "Näytä kaikki"-nappulaa alhaalta, pääset klikkailemaan suoraan tallenne kerrallaan roskakoriin sitten!Ja jos haluat valita useamman kerralla, niin tuosta aiemmasta tilanteesta klikkaat yläreunasta "Valmiit tallenteet (x)" -välilehdelle itsesi niin sitten on rastiruutuun -vaihtoehtokin olemassa!
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Pikavastauksena muuten että jos etsit suurennuslasin kanssa tuolta tallenteen, niin painamalla hakutulosikkunasta "Näytä kaikki"-nappulaa alhaalta, pääset klikkailemaan suoraan tallenne kerrallaan roskakoriin sitten!

Ja jos haluat valita useamman kerralla, niin tuosta aiemmasta tilanteesta klikkaat yläreunasta "Valmiit tallenteet (x)" -välilehdelle itsesi niin sitten on rastiruutuun -vaihtoehtokin olemassa!

Osallistu keskusteluun