Vastattu

virhekoodi 6035 nettivuokraamossa?

  • 13 huhtikuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 1332 katselukerrat

Ja pätkii pahasti mun sekä win8 että win7-koneessa. On silverlight ajantasalla...

Vielä vähän aikaa sitten toimi Androidilta moitteetta ja ostin sitä varten slimport-piuhan Nexus7->telkkariin HDMI. Piuha toimii, mutta eipä enää toimi koko nettivuokraamo Androidillakaan, eikä iPadillä.... Ja mikään ei tue Chromecastia. Suoraan sanottuna en ymmärrä miten näin toimimaton tuote on saatu markkinoille............
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Spaideri 17 huhtikuu 2015, 12:36

Mobiilipuolen sisältö on kopiosuojattua, joten sitä ei voi valitettavasti katsoa toisella laitteella.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Yritätkö nyt siis jakaa tuolta tietokoneelta jonnekin sitä kuvaa? Tuo ilmoitus on tosiaan Silverlightin ilmoitus.
Juu, kyllä pointti on juurikin saada Nettivuokraamon leffoja jaettua telkkarille. Windows-koneilla onnistuu jotenkin, mutta pätkii erittäin häiritsevästi. Ipadilta ei saa telkkaan. Chromecast ei tue. Ja se mun piuhanmetsästys oli Androidia varten (Nexus 7). Kuva kyllä kloonaantuu, mutta jos nettivuokraamoa yrittää niin tulee "Virhe videosuojauksen käsittelyssä..." Onko pointti siis se, että Nettivuokraamon leffoja ei vaan saa kattoa kuin pikkuruudulta?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Mobiilipuolen sisältö on kopiosuojattua, joten sitä ei voi valitettavasti katsoa toisella laitteella.
No eikö tuotakin olisi voinut kertoa jossain...? Ostin ja kokeilin monet piuhat. Soitin asiakastukeen sata kertaa ja nekään ei osannu tätä mulle kertoa. Oikein paljon kiitoksia hienosta informaation jaosta. Ja en kyllä ymmärrä...jos saisin katsoa leffan telkkarin kautta, niin enhän sitä varasta vaan maksan...?

Osallistu keskusteluun