Vastattu

VLC

  • 16 huhtikuu 2015
  • 30 kommenttia
  • 7741 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

30 kommenttia

Olen tässä odotellut pari viikkoa josko tulisi ohje, miten VLC alkaisi toimia Firefoxilla. (Ennen toimi).

Muuten musta ruutu näyttää "tallenteen toisto ei onnistunut"

(ViihdeX:llä pystyy katselemman. Kokeilin Cromella - ei toimi, vaikka asentelin eri vimpaimia.)

Laitteessa:

Win7 64 Ultimate

Firefox 37.0.2

VLC 2.2.1
En nyt ole kovinkaan vakuuttunut tästä VLC:sta. Elisa Viihde -palvelu tuli käyttööni vasta äskettäin laajakaistan mukana, en ollut siihen juurikaan perehtynyt. Sovellukset näyttävät toimivan hyvin, mutta selainversio ei. Ensin piti asentaa VLC-ohjelma, jota en muista minkään muun videon katsomisen aiemmin vaatineen (kuulostaa jo epäilyttävältä).

Videon katsominen tietokoneella kyllä onnistuu, mutta on vähän nihkeää. Jos haluaisi katsoa ohjelmasta vaikka vain tiettyjä kohtia uudestaan, kelaaminen on hankalaa, koska ei ole mitään kelausnappeja. Sovelluksessa on sentään 5 min. ja 30 sek. eteenpäin -vaihtoehdot, mutta selaimella eteenpäin siirtyminen on lähinnä arvailua, että kuinkahan paljon joku klikkaus vie eteenpäin.

Taaksepäin siirtyessä taas näyttäisi siltä, että videosta katoavat äänet, ja sivu on ladattava uudestaan, jos äänet haluaa takaisin. Takaisinpäin ei siis kannata kelata... tämä siis ainakin omalla Firefoxillani ja saattaa siihen tietysti äänikorttikin vaikuttaa, kyseessä ei ole mikään uusi konekaan.Jos videon katsomisen pysäyttää, uudelleen aloittaminen samasta kohdasta ei yleensä sitten enää onnistu, vaan sivu on ladattava uudestaan ja taas etsittävä oikeaa kohtaa.

Alareunan teksti lupaa, että tekstitys- ja ääniraidan saa vaihdettua k- ja l-näppäimillä, mutta sekin on lähinnä arvailua, että montako kertaa niitä joutuu painamaan, että se toimii. Tekstitkään eivät olleet oletusarvoisesti päällä, joten niitä sai klikkailla. Lähinnä olen siis vain ärtynyt yrittäessäni selailla eilisten Euroviisujen parhaita paloja tällä.
Vastaan itse itselleni ja ehkä muillekin tiedoks,i kun olen tätä jo pitkään yrittänyt, yli ½ vuotta! Siis Elisaviihde PC:llä https://elisaviihde.fi/tallenteet/ Firefoxin täysi resetointi, ei apua. Mutta juuri huomasin että kun jaksaa yrittää niin palkitaan? Eikun katsomaan: -Haetaan tallennetta -Tallenteen toisto ei onnistunut >refresh URL -Haetaan tallennetta -Tallenteen toisto ei onnistunut >refresh URL -Haetaan tallennetta ja kolmas kerta toden sanoi, mutta joka kerta sama temppu ja usein kolme kertaa ei riitä... Olisiko yhteyteni liian nopea, DNA 350Mb/s? Mitäs gurut sanoo, minusta vaatii vähän rukkausta...
Tämä typerä sovellus ei osaa rivistystä, yritän uudelleen. Vastaan itse itselleni ja ehkä muillekin tiedoksi, kun olen tätä jo pitkään yrittänyt, yli ½ vuotta! Siis Elisaviihde PC:llä https://elisaviihde.fi/tallenteet/ Firefoxin täysi resetointi, ei apua. Mutta juuri huomasin, että kun jaksaa yrittää, niin palkitaan? Eikun katsomaan: -Haetaan tallennetta -Tallenteen toisto ei onnistunut >refresh URL -Haetaan tallennetta -Tallenteen toisto ei onnistunut >refresh URL -Haetaan tallennetta ja kolmas kerta toden sanoi, mutta joka kerta sama temppu ja usein kolme kertaa ei riitä... Olisiko yhteyteni liian nopea, DNA 350Mb/s? Mitäs gurut sanoo, minusta vaatii vähän rukkausta...
Kertokaa joku, miten noi kappalejaot saa näkyviin!

Osallistu keskusteluun