Vastattu

Voddler sivusto ja palvelu poissa?

  • 5 heinäkuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 1182 katselukerrat

Tietääkseni Elisa omistaa 10% Voddlerista ja tarjoaa asiakkailleen Voddler palvelua. Voisiko siis joku Elisasta kertoa, miksi Voddler palvelu ja site ei ole ollut kuukausiin toiminnassa?? Kukaan ei tunnu tietävän asiasta mitään. Voddlerin facebook sivusto, eikä twitterikään mainitse yhtikäs mitään asiasta.

Kiitos valaisevasta tiedosta
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaksuu 8 heinäkuu 2014, 15:38

Elisalla on vain omistusosuus firmasta, ei mitään yhteistyötä.

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kyselen tästä vielä tuolta korkeammalta taholta, mutta tällä hetkellä jokainen on sanonut, että se olisi kuollu ja kuopattu.
Käyttäjätaso 6
Elisalla on vain omistusosuus firmasta, ei mitään yhteistyötä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
voisit  kuitenkin  vastata  pitääkö toi sun edellinen viestisi paikkaansa  eli et käsittääksesi on   kuollu ja kuopattu 
Käyttäjätaso 6
Ainakaan Elisalla ei ole mitään tekemistä koko palvelun kanssa, joten meidän puolesta se on ainakin kuollut. Toki jos heidän puoleltaan sitä yritetään vielä herätellä, niin en voi ottaa asiaan kantaa. 
Kyllä Elisalla nyt jotain tekemistä palvelun kanssa on, kerta on osaomistaja. Lisäksi Voddleriin on edelleen linkki Elisan sivulta. Olisi kiva oikeasti kuulla osaomistajalta tietoa, että miksi voddller ei ole käytössä ja palaako takaisin. Vois kuvitella, että omistaja nyt tietää mistä kysymys. Ellei Voddler palaa takaisin, kannattaisiko asiasta julkaista tiedote ja poistaa linkki Elisan sivulta?

Osallistu keskusteluun