Kysymys

Vs: APUA! Samsung Galaxy Tab E + Elisa Viihde

 • 26 marraskuu 2015
 • 13 kommenttia
 • 1649 katselukerrat

Kiitos vastauksesta.. Kokeilin tuotakin, mutta kokeilen uudelleen kun netti saadaan kuntoon... Aitio muuten pyörii näköjään hienosti, mutta tallenteet ja suorat lähetykset ei??

13 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko tämä nyt niin, että vain yhdellä laitteella ei toimi tallenteet ja suorat lähetykset sovelluksessa? Nopeus on kieltämättä hidas yhteydelle, mutta se ei silti ole niin hidas, että sovelluksen kaikki ominaisuudet eivät toimisi.

Onko tabletissa mobiililaajakaistaa? Jos on, jos vaihdat siihe, toimiiko yhtään paremmin?
Noniin päivitystä ongelmaan. Eli netti korjaantu tekemällä häiriöilmoitus. Nyt saan piuhalla yli 70 Mbit/s nopeuksia ja wifillä 30 Mbit/s. Alkuperäinen ongelma ei kuitenkaan muuttunut mitenkään. Eli pystyn katsoon tabletilla hyvin aitiosta lähetyksiä, mutta suorat beta ja tallenteet ei toimi. Tai toimii siis muutaman sekunnin, kunnes ensin jäätyy kuva ja sitten ääni. Nopeudesta ei kaiketi voi olla kiinni?

Saan jaettua Galaxy S III:n 4G mobiilidatan tabletille, mutta ongelma jaetulla mobiilidatalla on täsmälleen sama. 

Mitä voin kokeilla seuraavaksi? Voiko tuosta tehdä jonkun häiriöilmoituksen tai käydä näyttämässä jossain Elisalla? 

Lyhyt video ongelmasta: https://vimeo.com/147760474
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Oletko kokeillut poistaa Elisa Viihde -sovellusta laitteesta ja asentaa sitä uudelleen?

Oletko kokeillut Elisa Viihde -sovelluksen toimivuutta puhelimella?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Olen suhteellisen vakuuttunut, että ongelma liittyy sovelluksen toimintaan kyseisellä laitteella. Tietenkin tuon uudelleenasennuksen voi vielä koittaa kuitenkin tehdä. Löysin lähes vastaavan ongelman mistä meillä on tehty ilmoitus Huawein Honor laitteella. Siinäkin oli että ääni liikkuu, mutta kuva ei ja jos kelasikin tuossa tilanteessa niin vain ääni liikkui ja kuva oli jämähtänyt paikalleen. Tässä oli n. viikko sitten kirjattu myös korjauksista tulevaan sovelluspäivitykseen joka toivottavasti pian saadaan. Voitko vielä kertoa mikä tarkka käyttöjärjestelmä on tässä sinun Tab E:llä?
 • Moi,

  Käyttöjärjestelmä näyttäis olevan Android 4.4.4 KitKat. Voisko tähänkin tulla jotain korjausta? Sovelluksen ja laitteen yhteensopivuusongelma kuulostais loogiselta.

  Uudelleen asennus ei auttanut. Puhelimessa Elisa Viihde toimii.
  Käyttäjätaso 1
  Onko tuo wifi nopeus mitattu tabletilla jolla on ongelmia? Laitteissa voi olle eroja. Edelleenkin ongelmat viittaavat hitauteen tai vaihtoehtoisesti katkonaiseen yhteyteen. Yleisesti adaptiivinen streamaus tuntuu olevan nopea pudottamaan streamin laadun yhteyden heikentyessä ja hidas nostamaan sen takaisin yhteyden parantuessa (on helpompaa huomata yhteyden heikentyminen kuin sen parantuminen).
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Tein vikailmoituksen tästä tekniikalle tutkittavaksi. Saat tekstarilla kuittausta kun on käsitelty. 🙂
 • Miksiköhän tää ketju on katkennut kahtia..

  Nopeus tabletilla wifissä noin 30 Mbit/s, pitäisi kyllä mielestäni riittää. Sama yhteys Galaxy S III puhelimella riittää helposti.

  Kiitos vikailmoituksen teosta.
  Tuli eilen tekstari, että "Ongelma liittyen Aitio -palveluun on korjattu....", EI AITIOSSA OO MITÄÄN ONGELMAA!? Ihan sama ongelma jatkuu edelleen, eli kun laitan suoran lähetyksen tai tallenteen pyöriin, niin se lähtee pyöriin normaalisti (ehkä vähän epätarkalla kuvanlaadulla tosin). Sitten muutamien sekuntien päästä kuva jähmettyy paikoilleen ja ääni jatkaa vielä hetken, kunnes sekin katoaa. Vastaavasti Aition lähetykset TOIMII.

  Vastasin tohon tekstariin 2, eli ongelma ei oo ratkennut.
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +3
  No sittenpä palaamme asiaan. Ikävä juttu, että varsinainen ongelma ei tullut kuntoon!
  Testailua

  YLE suora lähetys, kuva jämähtää, mutta äänet jatkaa: https://vimeo.com/149486275

  MAX suora lähetys, TOIMII: https://vimeo.com/149486373

  Eli jotain näyttäis kuitenkin muuttuneen, koska MAX on esim tänään toiminut 100%, mutta edelleen tallenteet ja YLE esim ei toimi.

  Tuntuu muuten, että aina kun laitan lähetyksen päälle niin kuva on ensin hiukan epätarkka ja aina samassa kohtaa joidenkin sekuntien jälkeen se joko tarkentaa kuvan (case MAX) tai sitten kuva jämähtää (case YLE).

  Tallenteista lisättäköön vielä, että pari kertaa on tänään käynyt näin: Tallenne päälle, kuva jämähtää muutaman sekunnin jälkeen. Kelaan 30s eteenpäin, kuva siirtyy oikeaan kohtaan, mutta pysyy siinä jämähtäneenä eli ei liiku. Kun toistan tämän muutaman kerran niin pari kertaa kuvakin on sitten yhtäkkiä tarkentunut ja lähtenyt pyörimään. Sain tämänkin videolle: https://vimeo.com/149486736
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  TheMikkiz kirjoitti:
  Testailua

  Tuntuu muuten, että aina kun laitan lähetyksen päälle niin kuva on ensin hiukan epätarkka ja aina samassa kohtaa joidenkin sekuntien jälkeen se joko tarkentaa kuvan (case MAX) tai sitten kuva jämähtää (case YLE).

  Niinhän se yleensä on, sillä ensin aloitetaan huobohkolla kuvan laadulla ja sitten parannetaan ja siinä vaiheessa sitten Ylen ohjelma tökkäsee tyystin. YLE HD laatuisena ehkä?
  Ei oo vaihtoehtoja kun Yle TV1 ja Yle TV2 (ja fem ja teema). Ei oo erikseen HD ja ei hd.. Kai noi on HD jo oletuksena.

  Osallistu keskusteluun