Vuokraamo: Pahoittelut, sivua ei nyt löytynyt

  • 25 huhtikuu 2017
  • 1 kommentti
  • 155 katselukerrat

Vuokrasin itselleni Rogue One: A Star Wars Story-elokuvan, jota onnistuin myös katsomaan noin 30 min. Yhtäkkiä elokuva pysähtyi. Odottelin jonkin aikaa ja seuraavaksi yritin ladata sivua uudestaan, mikä toi vain virheilmoituksen "Pahoittelut, sivua ei nyt löytynyt Pahoittelemme, mutta etsimääsi sivua ei löytynyt. Sivun osoite saattaa olla vaihtunut tai väärin kirjoitettu."
Käytin katseluun chrome-selainta, mutta kokeilin tietysti myös Firefoxia ja Edgeä, kaikki kuitenkin antoivat saman virheilmoituksen.

Luonnollisesti käynnistin myös tietokoneen uudestaan, mutta sama virheilmoitus tulee edelleen, selaimesta riippumatta. Ihmettelen tätä, koska onnistuin kuitenkin katsomaan elokuvaa sen noin puoli tuntia, ennen kuin se lakkasi toimimasta.

Suoraan sanoen ottaa päähän, kun ei pieniä lapsia omaavalla, työssäkäyvällä perheenisällä liikaa vapaita hetkiä ole elokuvien katseluun. Maksoin siis rahaa siitä, että näin pätkän elokuvasta ja tuhlasin olematonta vapaa-aikaani ja hermojani. :@

Nettiyhteydessäni (100M valokuitu) ei ole mitään vikaa ja PC:ni on kunnossa ja riittää kyllä erittäin hyvin elokuvien katseluun (Windows 10 64bit, Intel i5-4690K, 16GB ddr3, GeForce 980Ti jne.)

Mikä avuksi? :@

Jatkossa vuokraan elokuvani jostain muualta...

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eikä 😞 Suuret pahoittelut!

Kokeilitko nyt myöhemmin toimiiko se? Tein testivuokrauksen käyttäen myöskin Chromea ja nyt ainakin toimi ihan normaalisti: https://elisaviihde.fi/vuokraamo/elokuva/136960/rogue-one-a-star-wars-story?referer=/ tuolta kautta.

Osallistu keskusteluun