Vuokraamo: Videon näyttäminen ei onnistu, exeption 3222

  • 12 huhtikuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 155 katselukerrat

Do dii,

tuli sitten vuokrattua ensimmäinen ja viimeinen filmi Elisa Vuokraamon kautta. Ohjeet on hyvin ylimalkaisia ja kun kaikki niiden mukaiset temput on tehty, niin Elisa tarjoaa teknistä tukea kolmen euron minuuttihintaan, haloo?

Vastaavat palvelut toimii kuin junan vessa muiden palvelutarjoajien kautta. Miksi ihmeessä taas lankesin Elisan asiakkaaksi? Tulee aina vaan suuri harmitus ja epätoivo. Noh, vahingoista viisastuu. Ei mennyt hukkaan kuin 2,90 euroa 🙂

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moikka,

Ikävä kuulla, että sinulla on ollut ongelmia tuon vuokraamon kanssa! :(
Katsoit siis täältä kohdan "Virheilmoitus 3222" ja teit tarvittavat toimenpiteet? http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/apua-nettivuokraamon-kayttoon#virheilmoitukset
Sivulta löytyy muitakin neuvoja ongelmatilanteisiin. Testasithan yhteensopivuuden ennen vuokraamista testivideolla, joka avautuu ennen elokuvan vuokraamista?

Siirretty tämä keskustelu vielä oikealle alueelle 🙂
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +2
Millä laitteella vuokrasit kyseisen elokuvan?

Varmista, että tietokoneessasi on uusin Silverlight-versio. Voit tarkistaa ja tarvittaessa päivittää sen osoitteesta www.microsoft.com/getsilverlight/‎.

Varmista seuraavilla ohjeilla, että Silverlightin asetuksesi ovat kunnossa (valikkojen nimet suluissa englanniksi):

Klikkaa Käynnistä (Start)
Valitse Kaikki Ohjelmat (All Programs)
Valitse kansio Microsoft Silverlight
Käynnistä Microsoft Silverlight -ohjelma
Siirry välilehdelle Toisto (Playback)
Varmista, että raksi on valittuna kohdassa Salli suojatun sisällön toistoon vaadittavien sovellusosien lataaminen ja päivitykset (Enable download and updates to components required for protected content playback)

Osallistu keskusteluun