Vastattu

Vuokraamon ongelma

  • 24 kesäkuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 253 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Onkohan tämä ominaisuus vai joku bugi;

vuokrasin leffan vuokraamosta kännykällä (android). Tarkoitus oli katsella se chromecastin kautta. No chromecast ei sitten ollutkaan tuettuna vuokraamolla, joten testasin näytön kloonauksella. Kuvan laatu niin huono, että ei auttanut muu kuin kaivaa läppäri esiin katsoa sen kautta.

Pienoinen yllätys oli, että Windows pohjaisen läppärin elisaviihteen sivulta ei sitten vuokraamaani leffaa enää löytynytkään.
Eli leffa piti vuokrata uudestaan.

Eihän kysymyksessä ole suuret summat, mutta eihän monesti viitsisi tuplahintaa leffasta maksaa.
Mikä mahtoi mennä vikaan?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 28 kesäkuu 2016, 16:01

Kyseessä ei tosiaan ole siis mikään vikatilanne vaan vuokraamon ominaisuus. Elokuva tulee vuokrata sillä laitteella, jolla sitä aikoo katsoa. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Samaa ihmettelin joskus aikoinaan ja kyselinkin asiasta. Muistaakseni tilanne on se, että leffa täytyy vuokrata sillä laitteella jolla sen aikoo katsoa. Eli jos selaa vaikka tietokoneella vuokraamoa ja löytää hyvän elokuvan niin se täytyy erikseen hakea sillä laitteella jolla sen suunnitteli katsovansa. Kuvittelin että tilanne olisi jo korjattu, mutta ilmeisesti ei olekaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kyseessä ei tosiaan ole siis mikään vikatilanne vaan vuokraamon ominaisuus. Elokuva tulee vuokrata sillä laitteella, jolla sitä aikoo katsoa. 🙂

Osallistu keskusteluun