Kysymys

Vuokravideot pätkii

  • 19 elokuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 2182 katselukerrat

Moro,

minun Elisa Viihteessä jo alusta asti (2011) ollut ongelma vuokravideoiden pätkimisessä ei vaan selviä. Kaikki muu toimii hienosti, tallenteet toistuvat ongelmitta ja boksiakin joutuu boottaamaan vain n. kerran kuussa, mutta vuokravideoita katsottaessa kuva jumahtaa sekunniksi, pariksi, tai vähän pidemmäksikin aikaa. Näitä jumeja on n. 5 -30 / elokuva, ja on se minusta vähän liikaa.

Kaikki perusfixit on kokeiltu teknisen tuen ohjeistuksilla (keikkoja avattu aiheesta jo useita), ja yhteysnopeus on todettu olevan erinomainen. Tallenteissa onglemaa ei esiinny, ei myöskään HD -tallenteissa/kanavissa. Eikä ole datasähkövirityksiä käytössä.

Onko kellään vastaavaa ilmennyt? Viimeksi tuessa kertoivat muuttaneensa yhteyttä "hieman hitaammaksi" kun jotenkin kuulemma meni tukkoon digiboksi, mutta eipä tuo auttanut.

Palvelu soveltuisi hyvin käyttööni, mutta tällaisenaan tämä vuokraus ei kovin laadukas kokemus ole.

Voikohan tälle muuta tehdä kuin vaihtaa toiseen?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
On tää palvelu niin surkuhupaisa:

Kaikki muu toimii hienosti, tallenteet toistuvat ongelmitta ja boksiakin joutuu boottaamaan vain n. kerran kuussa,

 

Elisan asiakkaat alistetaan siihen että palvelu toimiihienosti kun digiboxia joutuu buuttaamaan vain kerran kuukaudessa!!! Kuka muistaa buutanneensa digiboxiaan ennen viihdepalvelun hankkimista? En minä ainakaan. Ja jos oisin, niin boxi ois kiikutettu kauppaan ja saatu joku toisenmerkkinen tilalle.

Minullahan pätkii kaikki verkon yli tuleva poikkeuksetta. Pari viikkoa sitten sain uuden modeemin... Eipä juurikaan auttanut. Lisäksi ongelmaksi tuli että joudun käynnistämään digiboxin aina kaksi kertaa, koska ensimmäisellä kerralla boxi ei löydä kaikkien kanavien ohjelmatietoja...
Käyttäjätaso 5
Laitoin tästä jeremy156 sinulle yksityisviesti, vastailethan siihen niin selvitetään tapausta tarkemmin 🙂
Tapahtuuko tätä jumiutumista tiettyinä kellonaikoina vuorokaudessa? Meillä oli 100Mb yhteys ja kaapelimodeemi ja aina ruuhka-aikoina yhteysnopeus tippui murto-osaan luvatusta ja kuva pätki ja lähes joka kerta katselun joutui lopettamaan.

Ongelma korjaantui sillä, että vaihdettiin kaapeliyhteys ASDL-yhteyteen. Hinta sama kuin kaapelissa, mutta hitaampi yhteysnopeus.

Suosittelen vaihtamaan Viihteen toisen palveluntarjoajan palveluun, jos vain mahdollista.
Käyttäjätaso 3
Moi jeremy156!

Yhteydellesi on tehty korjaavia toimenpiteitä ja vika on tällä hetkellä seurannassa. Pätkivätkö vuokravideot edelleen vai onko korjauksista ollut apua?
Täällä pätkii myös, tosin yleensä vain HD-vuokrat / HD-sarjat HBO:lta. SD:llä ovat katsottavissa, niin enpä ole vaivannut itseäni enempää asialla. Sarjat voi katsoa SD:nä ja leffat vaikka iTunes-vuokraamosta, se toimii ihan oikeasti 100x paremmin, ikinä ei ole HD:nakaan pätkäissyt. Nopean nettiyhteyden ja kätevän tv-ohjelmien tallennuksen takia tätä viitsii käyttää.

Osallistu keskusteluun