Kysymys

Windows 10 Mobile & Elisa viihteessä tekstin/kuvakkeen näkyminen alapalkissa

  • 19 heinäkuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1237 katselukerrat

Kuvaruutuprintit:

 Elisa Viihde.pngElisa Viihde edit.png

Vasemmanpuolimmainen kuva kertoo tämänhetkisen tilanteen Windows 10 puhelimessa (oikeanpuolinen on editoitu kuvankäsittelyohjelmalla lisäämällä valoa varjoon). Valitettavasti mun molemmat Lumian ovat "kymppi"-käyttöjärjestelmän esiveriolla enkä nää, miten tuo alapalkin kuvakkeet näkyisivät 8.1-versiossa (onko kellään kertoa?). Mutta joka tapauksessa alapalkista ei näe siinä olevia kuvakkeita. Voisiko palkin väri olla "Elisan sininen"? Siinä näkyy valkoinen ja musta teksti/kuvakkeet. Nyt puhelimen viihdettä ei voi käyttää. Mikä olisi sitten kympillä väri tulevaisuudessa? Tuskinpa Microsoft muuttaa puhelimensa väriominaisuuksia, koska nykyisellään kaikki muu pelaa ellei oheinen väri ole BUGI..

EDIT: Vaikuttaako se asiaan, että Lumia 930ssa on full HD Oled -näyttö? Näytön kirkkausprofiili on "normaali" ja väriprofiili "normaali".

EDIT2: lisätty sana "kuvankäsittelyohjelmalla"

3 kommenttia

@mreko - pieni jatkokysymys: Missä asennossa sulla on  "näytön kirkkausprofiili" ja "väriprofiili"? Joillakin ollut L930ssa ongelmana harmaan punaisuus ja ovat rukanneet noita profiileja. Sen takia kysyn. Mulla ne ovat alkuperäisissä säädöissä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Meikäläisellä 920 ja kirkkaus automaattinen ja värit originaalit. Näkyy samalla tavalla kuin mrekolla. Voisiko tuo johtua siitä, että Elisa Viihde -sovellus ei vielä toimi täysin Win 10:n kanssa? Jos näin on, tulisi kyseiset bugit sovelluksessa korjata mahdollisimman pian, koska täydellinen Win 10 julkaistaan viikon päästä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Dj_God kirjoitti:
Jos näin on, tulisi kyseiset bugit sovelluksessa korjata mahdollisimman pian, koska täydellinen Win 10 julkaistaan viikon päästä.

Tuleeko se luuriversiokin jo 29.7. Itse olin sellaisessa käsityksessä, että puhelimille se tulee joskus myöhemmin :smileyhuh:

Osallistu keskusteluun