Vastattu

windows phone

 • 5 toukokuu 2015
 • 19 kommenttia
 • 1679 katselukerrat

En pääse kirjautumaan elisa viihde mobiili sovelukseen salasanallani enkä pysty katsomaan elokuvia puhelimellani ollenkaan nokia lumia 1520 pitää hakea se silver juttu jonka tiedosto muotoa puhelin ei tue..?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Timkem 7 toukokuu 2015, 00:27

Mulla on myös Lumia ja pääsen ongelmitta sisään puhelimen mobiili Elisa Viihteeseen. Kävisin läpi sun ongelman kohtakohdalta ja toivoisin, että teet vain ja ainoastaan sen mitä alla on. Jos tulee vastaan joku ongelma, niin älä käytä sanaa ynnämuuta, vaan sano tismalleen nimi asioille!1) Poistat Viihteen mobiiliohjelman, sammutat ja käynnistät puhelimen uudelleen. Lataat uudelleen viihteen ohjelman kaupasta. (Sinä olet säheltänyt niin moneen kertaan ja kirjautunut eri variaatioilla, että on varmistettava, että ohjelman kirjautumismuisti on TYHJÄ)2) Menet tietokoneella OmaEliisaan ja kohdasta Viihde ja muutat KOKEEKSI salasanan sellaiseksi, että siinä ei ole ÄÄKKÖSIÄ tai ERIKOISMERKKEJÄ ja on vain 6 merkkiä pitkä. Vain peruskirjaimia (englantilainen 7 bitin merkistö) ja numeroita. Pidät parin minuutin tauon ennen kirjautumista mobiliViihteeseen. Tein juuri ton ja Kirjautui nätisti mobiiliin.Jos teit juuri yllämainitut ja et pääse mobiliViihteeseen, tee vikailmoitus. Jos ongelma jatkuu, niin epäilen, että käyttäjätunnuksesi ei ole oikein ja sinä et sitä pääse muuttamaan. Kysy yksityisviestillä Urhokkaalta, mitä käyttäjätunnusta (oliko s-postiosoite) han käytti kokeillessaan sisäänkirjautumista onnistuneesti..PS. Viihde mobiiliohjelma ei ole 100%sesti varma. Ekalla yrittämällä salasanan vaihdon ja kirjautumisen jälkeen mobiiliViihde kaatui. Lähetin puhelimesta vikaraportin.PS2. Erään kerran vaihdoin OmaElisan salasanan salasanageneraattorilla ja en huomannut, että yksi erikoismerkki oli "@". Meni monta tuntia taistellessa, että löysin ratkaisun, miksi salasana ei kelpaa.
Katso alkuperäinen viesti

19 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tuo voisi auttaa https://www.windowsphone.com/fi-fi/store/app/elisa-viihde/b283f947-84f5-4bcc-a6fe-323d9a8c3f38
Juu asennettu on ei hyväksy salasanaa ei vaikka muutin sen...?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • laitatko asiakasnumeron profiiliisi niin tarkistetaan että asiakkuudella on kaikki kunnossa. Olethan tilausvahvistuksesta löytyvää käyttäjänimeä sovellukseen sisäänkirjautumiseen etkä esimerkiksi sähköpostiosoitettasi? 🙂
 • xxxxx asikasnumero on siinä ja sähköpösti osoitetta käytän edit. asiakasnumero pois näkyvistä julkisesti
  Mistä mahtaisin ne saada koska en löydä niitä mistään...?
  Tämä alkaa olla jo naurettavaa...nyt mä sain jonkun laskun mutta kun menen laskutus sivulle mulla ei ole oikeutta katsoa mistä se on...jum....a
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Katsoin asiaasi ja olet todennäköisesti vaihtanut salasanan OmaElisa palveluun. Se on eri asia kuin Elisa viihde sovellus ja näissä on eri tunnukset. OmaElisasta pääset hallinnoimaan kaikkia palveluitasi. Siellä on listattuna heti etusivullasi Viihde sovellus kohta jossa on tunnuksesi ja salasanan vaihtokohta. Alkuperäinen salasanasi ja tunnus on voimassa koska testasin niitä. Ne on toimitettu sinulle sähköpostiin myös alunperin. Laskut näkyy omaelisasta, mutta esim. tilausvideo vuokraamosta jos otettu sovelluksella ei tietääkseni näy siellä, koska niissä lasku toimitetaan postitse aina erikseen. Jos et näe laskuja ollenkaan Omaelisassa niin sitten olet kirjautuneena jonkun muun tunnuksilla kuin omilla henkilökohtaisillasi.
 • Kirjauduin elisa viihde sivulle sähköposti osoitteellani ja salasanallani..toimii mutta mobiili sovellukseen en pääse ja sähköpostistani niitä ei löydy...laskut näen ja netulee myös sähköpostiini missä lukee erittely ja linkki elisan sivuille jossa minulle ilmoitetaan että minulla ei ole oikeukeuksia niihin...?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Mobiili sovellus ja nettisivusto elisaviihde.fi on sama eli molemmissa on sama tunnus. Näistä erikseen on sitten omaelisa.fi jossa on omat tunnukset. Tuosta erittely linkistä en ihan suoraan osaa sanoa mihin sen pitäisi mennä, mutta sähköpostista suoraan ei erittelyyn pääse ainakaan silloin jos ei ole kirjautunut jo Omaelisaan sisään. Laskujen näkeminen ja erittelyt perustuu OmaElisassa niiden katsomiseen.
  Eli koneella elisaviihteeseen pääsen sisään ja myös puhelimella....mobiili versioon en pääse sisään enkä pääse puhelimella katsomaan leffoja enkä sarjoja...oma elisa palvelussa en näe laskun erittelyä...sähköpostista se ohjaa juuri omaelisaan jossa tapahtuu ettei minulla ole oikeuksia sinne muuten saan kaiken muutettua...yms. Omaelisassa kunkatsoinkäyttäjä tunnustani niin se on minun sähköposti osoite ja salasanan vaihdoin juuri silti en pääse mobiiliin sisään koska salasana tai käyttäjä tunnus on väärä netissä samat tunnukset toimii mutta niin kuin yllä jo kävi ilmi puhelimellani ei pääse katsomaan ainuttakaan videota...?
  Löytyykö sinulla OmaElisassa Viihde-osio?

  Siellä on Elisa Viihde -tunnukset -kohta, jossa on elisaviihde.fi: n ja mobiilin tunnus ja salasanan vaihto.

  Elisaviihde.fi- sivulle on lisäksi  tullut tämä vaihtoehtoinen Elisa(OmaElisa)-tunnuksella kirjautuminen:

  Kehitämme Elisan ja Saunalahden palveluita.

  Olet rekisteröinyt Elisa-tunnuksen nn@kolumbus.fi.

  Voit käyttää Elisa-tunnustasi Elisa Viihde Onlinen lisäksi myös OmaSaunalahdessa, OmaElisassa ja Saunalahden verkkokaupassa.
  Ei minulla ole mitään muita puhelinliittymää kuin dna teiltä tuli tarjous huoleton netti sun muut jotka hylkäsin pilvilinna turva ja viihde jäi kirjaudun omalla js559270@gmail.com osotteella joka on myös käyttäjä tunnukseni mitään kolumbus.fi minulla ei ole eikä tule ainut mikä ei toimi on viihde puhelin sovellus koska tunnukset on väärin oma saunalahti palvelussa kun kävin kaikki hylkäämäni tarjous roippeet näkyivät siellä...mikään niistä ei ole käytässä muu kiuin viihde turva ja pilvi palvelut on käytössä...
  sredder kirjoitti:
  Ei minulla ole mitään muita puhelinliittymää kuin dna teiltä tuli tarjous huoleton netti sun muut jotka hylkäsin pilvilinna turva ja viihde jäi kirjaudun omalla js559270@gmail.com osotteella joka on myös käyttäjä tunnukseni mitään kolumbus.fi minulla ei ole eikä tule ainut mikä ei toimi on viihde puhelin sovellus koska tunnukset on väärin oma saunalahti palvelussa kun kävin kaikki hylkäämäni tarjous roippeet näkyivät siellä...mikään niistä ei ole käytässä muu kiuin viihde turva ja pilvi palvelut on käytössä...
  Tuota kirjautumissähköposti-osoitetta se nn.kolumbus.fi-osoite tarkoittaa. Oma osoitteeni vain sattuu olemaan kolumbus.fi-päätteinen.

  Siis onko OmaElisassa (ei Oma Saunalhdessa) Viihteen mobiilitunnus väärä?
  Pääsen kaikkiin muihin paitsi mobiili elisaviihde sovelluksen kautta kirjautumaan...kun menen omaelisa sivulle kijaudun vasemmassa reunassa on elisaviihde pääsen sisään samoilla tunnuksilla mutta kun hain elisaviihde mobiili sovelluksen en pääse niillä tunnuksilla sisään
  Siellä kun menee osioon jossa on leffaan vadittava pin ja muut niin siellä käyttäjä tunnukseni on sähköpostini
  Mulla on myös Lumia ja pääsen ongelmitta sisään puhelimen mobiili Elisa Viihteeseen. Kävisin läpi sun ongelman kohtakohdalta ja toivoisin, että teet vain ja ainoastaan sen mitä alla on. Jos tulee vastaan joku ongelma, niin älä käytä sanaa ynnämuuta, vaan sano tismalleen nimi asioille!

  1) Poistat Viihteen mobiiliohjelman, sammutat ja käynnistät puhelimen uudelleen. Lataat uudelleen viihteen ohjelman kaupasta. (Sinä olet säheltänyt niin moneen kertaan ja kirjautunut eri variaatioilla, että on varmistettava, että ohjelman kirjautumismuisti on TYHJÄ)

  2) Menet tietokoneella OmaEliisaan ja kohdasta Viihde ja muutat KOKEEKSI salasanan sellaiseksi, että siinä ei ole ÄÄKKÖSIÄ tai ERIKOISMERKKEJÄ ja on vain 6 merkkiä pitkä. Vain peruskirjaimia (englantilainen 7 bitin merkistö) ja numeroita. Pidät parin minuutin tauon ennen kirjautumista mobiliViihteeseen. Tein juuri ton ja Kirjautui nätisti mobiiliin.

  Jos teit juuri yllämainitut ja et pääse mobiliViihteeseen, tee vikailmoitus. 

  Jos ongelma jatkuu, niin epäilen, että käyttäjätunnuksesi ei ole oikein ja sinä et sitä pääse muuttamaan. Kysy yksityisviestillä Urhokkaalta, mitä käyttäjätunnusta (oliko s-postiosoite) han käytti kokeillessaan sisäänkirjautumista onnistuneesti..

  PS. Viihde mobiiliohjelma ei ole 100%sesti varma. Ekalla yrittämällä salasanan vaihdon ja kirjautumisen jälkeen mobiiliViihde kaatui. Lähetin puhelimesta vikaraportin.

  PS2. Erään kerran vaihdoin OmaElisan salasanan salasanageneraattorilla ja en huomannut, että yksi erikoismerkki oli "@". Meni monta tuntia taistellessa, että löysin ratkaisun, miksi salasana ei kelpaa.
  Mites uudesta mobiilisovelluksesta kirjaudutaan ulos? Nyt kun on kirjautunut sisään ei mistään löydy kohtaa kirjaudu ulos!
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +4
  Timon kirjoitti:
  Mites uudesta mobiilisovelluksesta kirjaudutaan ulos? Nyt kun on kirjautunut sisään ei mistään löydy kohtaa kirjaudu ulos!
  Oikopolut ja ihan alimmaisena on kirjaudu ulos
  Kävin siellä jo kerran ja sieltä sitä ei löytynyt, siksi sitä ihmettelenkin mut nyt kun kävin uudestaan niin alimmaisenahan se komeilee! Kiitos kuitenkin vastauksesta!

  Osallistu keskusteluun