Kysymys

wlan

  • 11 joulukuu 2009
  • 1 kommentti
  • 1708 katselukerrat

Elikkä,

Asensin Elisa Viihteen tänään. Ainoa puhelinpistorasia on sopivasti sängyn alla keskellä parisänkyä. Siihen kun kytki tuon nettiboksin kiinni niin on todella huono wlan-signaali tietokonehuoneeseen (boksi ei sentään jäänyt sängyn alle) Kysymykseni kuuluukin siis, että vaikuttaako tuo puhelinpiuhan pituus yhtään mitenkään nettiin. Jos ihan yksinkertaisesti ostaisin pidemmnän piuhan, ja täten saisin boksia lähemmäs ja signaalin erinomaiseksi. Nykyinen etäisyys kun on vähän reippaan huoneen verran..
Digiboksi on nyt ainakin tämän illan toiminut moitteettomasti, ensimmäinen tallennus lähtee tänään, niin huomenna sitten voi tarkastaa että nekin toimivat moitteettomasti, joten tämän hetken huoleni koskeekin vain wlania.

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Suurella todennäköisyydellä vaikuttaa, mutta ei välttämättä. Suosituspituus puhelinjohdolle on max. 3m. Puhelinjatkojohto on suurempi paha kuin yhtenäinen pitkä johto, koska jatkojohdossa tulee uusia ns. liitoksia, jotka lisäävät vaimennusta. Jos modeemi on pakko sijoittaa etäämmälle puhelinrasiasta, kannattaa kokeilla yhtenäistä pitkää puhelinjohtoa ja mitä lyhyempi, sitä parempi.

Osallistu keskusteluun