Vastattu

WLAN-salasanan vaihtaminen elisa-viihteessä

 • 19 tammikuu 2014
 • 11 kommenttia
 • 8638 katselukerrat

Olen yrittänyt ja yrittänyt (googlannut ja kiroillut), kun en vaan onnistu vaihtamaan wlan-salasanaa. Edellisten boxien kanssa onnistui (menemällä boxin sisälle). Minulla on siis 100M Viihde ja tuli uusi boxi (semmonen missä on sininen kulma wlan on/off -toimintoa varten.) Boxi on virallisemmin VMG3326-D20A.

Googlatessa törmää siihen, että salasanan vaihto onnistuu oma-elisassa. Ei ole kyllä mulla siellä sellaista optiota. Ja en ole sellaista nrosarja-osoitetta löytänyt, jolla pääsisin purkin sisälle. Auttakaa, please!! Hermot on kyllä käytännössä jo menny, mutta ehkä ne voi regeneroida. 🙂
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaksuu 20 tammikuu 2014, 13:31

Kyseisessä modeemissa pystyy nimenomaan lähihallinnan kautta muuttaa asetuksia. Eli IP:llä 192.168.10.1 ja käyttäjätunnus admin salasana 1234 :)

 

OmaElisan vikatilanne korjautunee mahdollisesti torstaina, kun sinne ajetaan samalla jotain isompaa päivitystä.

Tämä tosin ei vaikuta sinuun, koska modeemia pitää nimenomaan säätää lähihallinnasta 🙂
Katso alkuperäinen viesti

11 kommenttia

Oma Elisassa on vikatilanne, jonka vuoksi tämä hallinta ei ole käytettävissä.
Okei, no onnistusko se sit purkin sisälle menemällä? Ja miten se tapahtuu? Onko tietoa kauanko omaelisan vikatila kestää?
Käyttäjätaso 6
Kyseisessä modeemissa pystyy nimenomaan lähihallinnan kautta muuttaa asetuksia. Eli IP:llä 192.168.10.1 ja käyttäjätunnus admin salasana 1234 :)

 

OmaElisan vikatilanne korjautunee mahdollisesti torstaina, kun sinne ajetaan samalla jotain isompaa päivitystä.

Tämä tosin ei vaikuta sinuun, koska modeemia pitää nimenomaan säätää lähihallinnasta 🙂
Eipä päästä mua purkin sisälle. Herjaa Welcome to VMG3326-D20A configuration interface. Please enter username and password to login.
The username or password is not correct.

Oletusarvona tarjoaa useria, mutta vaikka vaihdan sen adminiksi, niin ei auta. Ideoita? Ja siis salasanaksi laitoin sen 1234.
Käyttäjätaso 5
Tuohon voisi koittaa modeemin tehdasasetusten palautusta Reset-napista. Näin myös hallinnan tunnus palautuu varmasti oikeaksi, jos se jostain syystä olisi eri mitä sen pitäisi olla.
Noista vikatilanteista olisi hyvä tiedottaa kun niistä kerran tiedetään, ettei asiakkaiden tarvitse säätää ja tutkia turhaan.
EI ole korjaantunut vielä tuo omaelisan ssid ja salasanan vaihtamattomuus.

vika on ollu päällä jo lie joulun pyhistä lähtien. BeWan 5200 meni jumiin, eikä toipunut kuin resetoimalla. siitä lähtien on menty default ssid:llä ja salasanalla.

koittakaahan saada toimimaan ja ilmoitelkaa sitten kun se taas toimii.
Eilen aamuna aamupuuron aikaan n. 8:20 iPad ilmoitti, että ei verkkoyhteyttä. Kappas, WLAN-reititin olikin vihdoinkin päivittänyt omaelisan sivuilla määrittelemäni SSID:n ja salasanan. Problem solved. For now.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • modeemi on jostain syystä lopettanut keskustelun etähallintapalvelimen kanssa, ja ongelma on johtunut siitä. Jos ongelma toistuu, nakkaa jollekin moderaattoreista yksityisviesti niin päästään katsomaan mikä modeemia kiusaa.
 • @Spaideri , jos modeemi ei buuttauksen ja resetoinninkaan jälkeen vaihda SSID:ä ja sitten tekeekin sen parin viikon päästä kesken surffailun, niin vaikea on modeemia lähteä mollaamaan, vaikka se on epäilemättä hyvä syntipukki ja varmaan vielä nauttiikin siitä.
  Täällä toi sama bixi kyseessä ja yritin päästä boxin sisälle että saisin kanssa vaihdettua wlanin salasanan, mutta en pääse sinne, eli missä vika, käyttäjässä vai jossain muualla...
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +5
  Mikki2010

  Jospa modeemisi on päivitetty, niin

  Selaimella: 192.168.10.1 

  Käyttäjätunnus user (rajoitettu) tai admin (täysi)

  Salasana Modeemin pohjasta: WPA2-avain: esim, 8H8JMHAHTEWkC

  Jos ei mitään päivityksiä ole tullu, niin restoi modeemisi takaa, siitä vasemmalla olevan Power liittimen vierestä pienestä Reset reiästä, vaikka hammastikulla painamalla sitä 10,s ajan.

  Aikaisemminhan, ennen päivityksiä oli tunnukset näin:

  Käyttäjätunnus user (rajoitettu) tai admin (täysi)

  Salasana on 1234

  Osallistu keskusteluun