Kysymys

Yhteys pätkii

  • 13 tammikuu 2010
  • 26 kommenttia
  • 4284 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

26 kommenttia

Käyttäjätaso 6
KunniamerkkiSaataisko tähän pikkuhiljaa Elisan virallista kantaa? Tänään ei tosin ole vielä pätkinyt.... kop kop....


Yhteyden toimivuusongelmiin on aika hankala ottaa Palstalla kantaa, joten kannattaakin olla häiriöilmoituksiin yhteydessä ja jättää liittymästään häiriöilmoitus mikäli ilmoitusta et vielä ole jättänyt. Jos verkossa on alueellisia ongelmia (kuten toisessa viestiketjussa mainittu Keravan kaistan puute), se tietysti voi aiheuttaa kuvatun kaltaisia pätkimistilanteitakin.

Kyseessä on Tampereen seudun ongelma? Noista alueista päätellen. Ylöjärven puolella ainakin saa buuttailla edelleen säännöllisesti modeemia. Häiriöilmoituksen teko tuntuu vaan niin turhalta, koska en omista kaapelirullaa josta voisi aina tehdä uudet johdot. T-liitinkin on otettu pois ja vaihettu. Pitäiskö seuraavaksi kokeilla sen laittamista pystyyn? Tai jos maalaisi sen siniseks? Tai sit Elisan päässä on mahdollisesti viallinen T-liitin johon ei ole vaihdettu uusia johtoja? Oletteko kokeilleet sitä? :)


Tampere Tampere, mutta viittasin vain Keravan esimerkin kautta siihen, että kyseessä on todennäköisesti verkosta johtuva ognelma. :)

Samaa pätkimisongelmaa kaapelimodeemissa on esiintynyt useilla käyttäjillä eri puolilla Suomea ja sen huomaa jo täältä Palstaltakin. Jos omasta liittymästään ei ole vielä häiriöilmoitusta jättänyt, se kannattaa tehdä, jotta alueelliset ongelmat huomioidaan viankorjauksessa tarvittavalla vakavuudella.

Osallistu keskusteluun