Yle Areena Elisa Viihde boxiin

  • 30 heinäkuu 2017
  • 6 kommenttia
  • 653 katselukerrat

Toivottavasti Elisa Viihde alkaa näyttämään Yle Areenan ohjelmaa meille , kuten Chrome Castin kautta voi katsella Android sovelluksella. Todella suuri puute , kun nykyään Areenalta tulee ilmaisia elokuvia köyhälle eläkeläiselle ja näiltä ns. viihdekanavilta ei tule mieltä ylentävää ohjelmaa.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei Mummokulta ja tervetuloa Palstalle!

Elisa Viihteen uusimmilla digibokseilla (Netgem N7700 ja N7800) on kyllä Yle Areena -sovellus olemassa. Oletko tutustunut siihen, vai onko sinulla jokin vanhempi digiboksimalli käytössä? Mikäli sinulla on jokin vanhempi boksi, voidaan se kyllä vaihtaa uusimpaan. 🙂
Minulla on musta laatikko , viime lokakuulla hankittu. Tarkoitan lähinnä sitä , että Elisa viihde ei näytä kaikkia areenan ohjelmia vaan sillä on suppeampi versio. Lainaus Ylen sivulta "Yle Areena-sovellus löytyy Elisa Viihde -palvelun uusimmasta digiboksista.

Katso sovellusten käyttöohjeet Elisa Viihteen sivuilta.

Elisa Viihde -palvelussa käytettävä Areenan versio on rajoitetumpi kuin esimerkiksi tietokoneessa tai mobiililaitteissa käytettävä Areena-palvelu. Elisa Viihteen Areena-palvelussa ei ole mahdollista katsoa vain Areenassa lähetettäviä live-lähetyksiä eikä ns. vahvasti suojattuja Areena-sisältöjä (esim. tietyt ulkomaiset tv-sarjat). Palvelussa ei voi myöskään käyttää Yle Tunnus -kirjautumista ja sen avulla käytettäviä palveluita (Suosikit ja Jatka katselua)."
Ymmärrät varmaankin mitä tarkoitan :?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Samoin Katsomoon voisi tuon tunnistautumisen lisätä, jotta voi jatkaa ohjelmia kohdasta mihin jäänyt jne.
Käyttäjätaso 4
Mummokulta ja VilkkuvaMajakka puhuvat asiaa, kirjautuminen helpottaisi paljon sovellusten käyttöä. Nykyisellään Elisa Viihteen Areena sovellus on aika kökkö. Jos katselet jonkun sarjan tuotantokautta läpi ja käyt välillä tv:n puolella , on aika turhauttavaa käydä läpi koko hakutoiminto taas uudestaan. Hyvä parannusehdotus.
... Elisa Viihteen Areena-palvelussa ei ole mahdollista katsoa vain Areenassa lähetettäviä live-lähetyksiä ...

Kyllä digiboksin Areena clientissa on mahdollisuus katsoa suoriakin lähetyksiä, en tiedä onko kaikkia, mutta ylipäätään on mahdollista, sen verran haluan viestiäsi korjata.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Katsomo vaatii huomisesta lähtien kirjautumisen. Miten käy Elisan boxin sovelluksen?

Katsomon ohjelmat siirtyvät kirjautumisen taakse 16.8.2017

16.8.2017 alkaen suurin osa Katsomon ohjelmista siirtyy kirjautumisen taakse. Katsomoon kirjautuminen mahdollistaa sinulle käyttökokemustasi parantavat ominaisuudet ja sen, että Katsomon käyttö on aina maksutonta. Lue tästä artikkelista lisää tietoa muutoksesta!

Miksi Katsomon ohjelmien katselu vaatii nyt kirjautumisen?

Kirjautumisella pystymme tarjoamaan katsojille paremman ja personoidumman Katsomon käyttökokemuksen mm. jatka katselua -toiminnon, suosikkilistan ja henkilökohtaisten suositusten muodossa.
Kaikki Katsomossa tarjolla olevat ohjelmat ovat käyttäjille ilmaisia. Ohjelmien esittäminen Katsomossa mahdollistetaan näyttämällä niiden yhteydessä mainontaa. Jotta mainonta olisi käyttäjillemme mahdollisimman merkityksellistä, pyritään sitä kohdentamaan käyttäjäkohtaisesti.
Vaatiiko kaikkien Katsomo-sisältöjen katselu kirjautumista?

Käytännössä kaikkien kokonaisten ohjelmien katsominen vaatii kirjautumisen, kun taas klipit taas ovat katsottavissa ilman kirjautumista. Poikkeuksena kokonaisista ohjelmista uutislähetykset, Huomenta Suomi ja Tulosruutu ovat katsottavissa myös ilman kirjautumista.
Maksaako kirjautuminen / tunnuksen luonti?

Ei maksa. Kaikki sisältö Katsomossa on katsottavissa ilmaiseksi. Aiemmin Katsomossa oli maksullista sisältöä, mutta kaikki maksullinen sisältö siirtyi helmikuussa 2017 C More -palveluun.

Osallistu keskusteluun